MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA
HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA

Aday adaylığını açıkladığı günden beri bir anını boş geçirmeyen ve CHP’nin iddialı Kartal Belediye Başkan Aday adaylarından Ali Turabi Artuç her anını kartal halkı ile beraber ,onların yanında ve onlarla içiçe geçiriyor.
Yaptığı mahalle toplantıları ile ,esnaf ziyaretleri ile ,Stk ziyaretleri ile gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Ali Turabi Artuç son olarakda Cevizli Pazarında pazarcı esnafı ve Halkla beraberdi.

798384_608386912542019_1468050097_o
PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BERABER
Kartal Cevizli Halk Pazarında, Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlarla biraraya geldi.
Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlarla uzun uzun sohbet edip sorunlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerini dinledi.

1400348_608847632495947_951157273_o
”Yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermedik diyen” Artuç altına imza attığı projelerini halkla paylaştı.
Ali Turabi Artuç’un “GÜLÜMSEYEN YÜZLERLE GÜNE BAŞLAYACAK BİR KARTAL İÇİN…”diyerek hazırladığı projeleri göz dolduruyor. İşte o projelerden bazıları ;
”Örnek, Modern ve Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile yedi yıl önce başlattığım ve son iki yılda, 4 üniversitenin, 10’a yakın akademisyen ve profesörüyle birlikte tamamladığımız “4 Vizyon Projemiz” ;
1. Eğitim alanında,
2. Sağlık alanında,
3. Sosyal Belediyecilik alanında,
4. Kent Vizyonu alanındadır.
Türkiye’ de Yerel Yönetimlerde ilk uygulanacak , örnek, makul, meşru ve yapılabilir olması ve Sevgili Kartalımıza gerek istihdam açısından, gerek Sosyal Belediyecilik anlamında büyük katkı sağlayacak, Kartalımızı sosyo-ekonomik yönden canlandıracak ve Kartal Belediyemizin örnek bir belediyecilik modeli olmasını da sağlayacak projelerimizi siz değerli Kartal Halkımızla paylaşıyoruz.
Bu 4 vizyon projenin,Kartal’ı, cazibe ve hayal edilen kent statüsüne dönüştüreceğine inancımız tamdır.
Kartal’a 30 bin örgenci kapasiteli “Kartal Halk Üniversitesi Projemiz”, Üniversitemize bağlı “Hastane Projemiz”, “Meslek Yüksek Okulu Projemiz”, “Yeraltı Otoparkları Projemiz” ve halkımızın her kesimini kapsayacak “Sosyal Marina Projemiz” her platformda Kartallı Vatandaşlarımız tarafından heyecanla ve umutla karşılanıyor.
Projelerimizin tüm hukuki araştırmaları, aşamaları da tamamlanmıştır.
KARTAL’A KARTAL HALK ÜNİVERSİTEMİZİ KURACAĞIZ
En büyük idealim Kartal’a bir ÜNİVERSİTE kurmak. Kartal beşyüzbin nüfusu barındıran ve birçok değişik kültüre kucak açan bir ilçemiz. Ben, Kartal’ı cazibe ve hayal edilen bir kent haline dönüştürmek için aday oldum. Kartal’a en büyük projem bir Üniversite kurmak olacak. Bunun için yedi yıl önce başlattığım ve son iki yılda 4 üniversitenin 10’a yakın akademisyeniyle birlikte projelerimizi her yönü ile araştırarak tamamladık. Biz göreve geldiğimizde, “Kartal Halk Üniversitesi” bir yıl içinde öğrenci almaya başlayacak ve
Üniversitemizin sağlayacağı kazanımlar, Kartal’ın her köşesine nüfus edecektir.
ÜNİVERSİTEYE BAĞLI MESLEK YÜKSEK OKULU YAPTIRACAĞIZ
Kartal’ın genç nüfusunu eğitmeliyiz. Artık sanayi eşittir eğitim demektir. Üniversite sınavında yüksek puan alamayan öğrencilerimizi bu okullarımıza alarak meslek ve branş eğitimlerini tamamlamalarını sağlayacağız.
ÜNİVERSİTEMİZ BÜNYESİNDE HASTANEMİZİ KURACAĞIZ
Kartal Belediyemizde var olan Sağlık Hizmetleri Birimini Üniversitemiz bünyesine alarak, Kartal’a, Kartal Halk Üniversitesi Hastanemizi kazandıracağız. Kurduğumuz bu hastanemiz, halkımızın tüm sağlık sorunlarını çözecek ve tamamen halkımızın hizmetinde olacak.
YERALTINA OTOPARKLAR YAPACAĞIZ
Kartal’da büyük sorunlardan biri de trafik. En öncelikli sorunlarımızdan biri de bu. İnsanlar araçlarını park edebilmek adına dünyanın parasını ödüyorlar, güvenlikli otoparklarımız yok. Bu sorunu Kartal’da tarihe gömeceğiz. Yeraltına otoparklar inşa ederek hem bu sorunu kökünden halledeceğiz hem de cüzi paralarla insanlarımıza layık oldukları bu hizmeti sunacağız. Kartal’da konsorsiyum oluşturacağız. Sinerji yaratabilirsek başarıya ulaşabiliriz.
YAPACAĞIMIZ MARİNA KARTAL’IN GÖZBEBEĞİ OLACAK
Her tarafı deniz olan ilçemizde ne yazık ki bir plajımız dahi yok. Sahilimizde yapacağımız Sosyal Marina ile Kartal’ın her kesimine hitap edecek, Kartal’ı birkaç kat daha ileri götürerek cazibe ve hayal edilen şehir statüsüne dönüştüreceğiz.
Tüm bu projelerimizin gerçekleşebildiğini, Mazbatamızı aldığımız gün başlatacağımız işlerle herkes görecek. Yapılamayanı değil, yapılabilecek olanları söylüyorum. İmkânsızı başarmak değil amacım, sadece hiç kimsenin cesaret edemediklerini yapmaya söz veriyorum.
Kartal Halkımızın beklentilerini karşılayan, her kesimi kucaklayacak, büyük ölçekte Kartal için temelden dönüşümü gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlattığımız ziyaretlerimiz ve toplantılarımızda vatandaşlarımızın şahsıma ve Partime göstermiş olduğu yoğun ilgiye yürekten teşekkür ediyorum”.

Galeri
Etiketler:
📆 21 Kasım 2013 Perşembe 10:56   ·   💬 1 yorum   ·  

“HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA” için bir yanıt

  1. Yusuf Altay dedi ki:

    Bu projeler Chp nin projeleridir
    kim başkan olursa olsun İlçe belediye aday adayları seçimle yükü üzerine alan başkan ve meclis beğendiklerini Kartal için yapmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR