MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HALKIN BAŞKANI ŞAHAOĞLU YAKACIK’A ÇIKARMA YAPTI
HALKIN BAŞKANI ŞAHAOĞLU YAKACIK’A ÇIKARMA YAPTI

DP Kartal Belediye Başkan adayı sayın müslim şahanoğlu,İstanbul’un Balkonu ve sayfiye yeri Yakacık’ı masaya yatırdı ve mercek altına aldı. Deneyimli Politikacı ve Belediyeci sayın Müslim Şahanoğlu,tüm gününü Yakacık’a ayırdı.
DP Kartal Belediye Başkan adayı Yakacık’ta adeta Yakacıklılarla bütünleşti. Vatandaşlarla ayrı ayrı görüşen ve seçim broşürlerini sunan Şahanoğlu,bu arada tekke bayırında türbesi bulunan Hacı Mustafa Efendi türbesini ziyaret etti. Türbe ziyaretine gelen bayanlarla bir süre sohbet etti ve onların acil olarak istedikleri kadın ve erkek WC’si için girişimlerde bulunacağını söyledi.
Yakacık çeşmelerini koruma derneği eski Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Kemençe ve arkadaşları ile tanışan ve onlarla bir süre sohbet eden Sayın Müslim Şahanoğlu,adeta Yakacık’a sahip çıktı ve esnaflada sohbet edip onların sorunları ile ilgilendi.

şahanoğlu_3
ÇOK ÜZÜLDÜ!..
Bu arada Yakacı’ın tarihi konumu olan çeşmelerinide inceleyen ve çeşmelerin perişan durumuna çok üzüldüğünü söyleyen Şahanoğlu ”Tarihi konumu olan anıtlarımızın adeta kaderleri ile baş başa bırkaılması beni çok üzdü. Eski özelliklerini ve güzelliklerini kaybeden Yakacık,bu ilgisizliği hakketmiyor. Kartal Belediye Başkanı seçildiğimde Yakacık ve yakacık’ın güzel insanları hak ettikleri ve bekledikleri Belediye hizmetini alacaklar” sözünü verdi.

şahanoğlu_2
SEÇİM ÇALIŞMAYLA KAZANILIR
”Seçim çalışma ile kazanılır,çalışma ise Partilerin oyunu arttırır” gerçeğini dikkate alan Kartal DP Belediye Başkan adayı Sayın Müslim Şahanoğlu’na vatandaşlarda çok büyük ilgi gösterdi.
Yakacık halkıyla adeta bütünleşen Sayın şahanoğlu seçim broşürleri ile tanıtım yaptı.
DP Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu’nun Yakacıkta gerçekleştirdiği nokta ziyaretleri her bakımdan yararlı oldu.
Haber Foto: Fethi Satıcı

Galeri
📆 02 Kasım 2013 Cumartesi 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR