MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » Halkla İlk Buluşma Gerçekleşti
Halkla İlk Buluşma Gerçekleşti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçim öncesi söz verdiği gibi belediyenin kapılarını halka açtı. Sabah altı buçukta Maltepeli vatandaşlarla belediye binasında buluşan Başkan Kılıç, vatandaşlarla birlikte önce kahvaltı yaptı, sonra tek tek talepleri dinledi.

“Maltepe’yi hep birlikte yöneteceğiz”

Mazbatayı aldığı günden beri kendisine ulaşmak isteyen herkesle görüşebilmek için sabah saatlerinde Halkla Buluşma toplantısı düzenlediğini ifade eden Başkan Ali Kılıç, Maltepe’de gittiği her yerde söylediği her üç ayda bir tüm mahalleleri gezeceği sözünü yineledi. Başkan Kılıç, on sekiz mahallede vatandaşla yüzleşeceklerini, bütün Maltepe’yi kucaklayan ve eşit hizmet götüren bir anlayışla sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini vereceklerini söyledi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Amacımız belediyenin kapılarını sonuna kadar halka açmak. Amaç, insan odaklı hizmet etmekse, vatandaşı başkanın kapısının; zabıtanın, memurun masasının önünde saatlerce bekletmek değilse; o zaman mutlaka bir çözüm önerisi vardır. Her şeyi çok iyi biliyoruz, iddiasında değiliz; Maltepe’yi halk ile birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu.

“Dayatan değil, danışan belediye”

Maltepeli vatandaşların belediyeye çok rahat bir şekilde ulaşabilmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi için tüm ekibiyle birlikte hız kesmeden çalışacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Kılıç, “Belediye herkesin hizmetinde olan bir kurumdur; başta ben belediye başkanı olmak üzere tüm çalışanlarımızla birlikte hepimiz bu toplumun hizmetkarıyız. Ayakları yerden kesilen bürokratlar istemiyorum. Dayatan değil, danışan belediye olacağız.” diye konuştu.

İstanbul’da mazbatasını ilk alan ve belediye meclisini ilk toplayan belediye başkanı olarak zamanlama konusunda hassasiyetini en başta ortaya koyan Başkan Ali Kılıç, Maltepe’deki sorunları çözmek için zamanla yarışacaklarını ifade etti. Başkan, Halkla Buluşma’nın düzenli olarak yapılacağını, görüş ve önerileri de alarak daha hızlı çözüm üretmek için çalışacaklarını belirtti.

Vatandaşlar memnun ayrıldı

İlki düzenlenen Halkla Buluşma Toplantısı’nda kahvaltı sonrası konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mikrofonu söz almak isteyen vatandaşlara bıraktı. Kendisiyle bire bir görüşmek isteyen Maltepelileri tek tek dinleyen Belediye Başkanı Kılıç, istek ve öneride bulunmak isteyen vatandaşlar için iki personelini görevlendirdi.

Maltepe Belediyesi meclis üyeleri ve belediye çalışanlarının da hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıdan son derece memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, Başkan Ali Kılıç’a güvendiklerini ifade ettiler.

📆 08 Nisan 2014 Salı 11:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR