MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”HAYIR ”LI PANEL”
”HAYIR ”LI PANEL”

CHP Kartal İlçe Başkanlığının Düzenlemiş oldukları” Neden Hayır” diyoruz adlı panel 12 şubat 2017 saat:17:00 de Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleşti.Panel Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla Başladı.Panelde açılış konuşmasını ,CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat gerçekleştirdi.

 

Canpolat  konuşmasında şuınlara değindi:

İstanbul da bizler referanduma hazırız.İlk kez CHP kararlı bir şekilde ne yaptığımızı bilerek referanduma hazırız. Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak her sandıkta en az 3 tane sandık görevlimiz bulundurulacak.

 

Şu anda sahada yaklaşık 250 bin görevli görev alarak referanduma hazırladık.Bu gün burada hayır kampanyamızı başlatmış olalım.Bizim oy oranımız bellidir.Bizler bu oranı aşabilirmiyiz aşamayız.  O halde ne yapıcaz bizim alanlar değilde özellikle oy alamadığımız alanlara yönelerek ,daha verimli bir sonuç almak için çalışacağız.

 

 

Bu bizim için bir fırsattır ,bu fırsatı lehimize çevirip bizlere oy veremeyen alanları örgütleyip ülkemizi geleceğe hazırlama açısından bu referandum bizler için çok önem arzediyor.Peki biz neden hayırı istiyoruz ,kendileriyle aynı düşünmeyenleri kendileri dışında hiçkimseyi kabul etmeyen ve onları terörist ilan eden bir zihniyetle karşı karşıyayız.Bunlar mazlum edebiyatı altında iktidar oldular.Şimdi hep birlikte önümüzdeki süreçte saltanatı ortadan kaldıralım ve Mustafa Kemalin değerlerine sahip çıkalım hepinize saygılar sunuyorum dedi.

Panelde konuşmacı olarak İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durak Oğlu,CHP Gurup Başkan Vekili Engin Altay ,TBMM Başkan Vekili M.Akif HamzaÇebi katıldılar.Panele CHP üyelerin yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken ,ara ara kesilerek alkışlayarak karşılık verdiler.

Panele katılanlar arasında Kartal Belediye Başkan Yardımcıları  Gökhan Yüksel ,Hüsnü Yeşilyurt,Gülcemal Fidan,ve birçok partili katıldı.

HABER:NURAY YILMAZ

 

 

 

 

Galeri
📆 13 Şubat 2017 Pazartesi 10:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR