MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Her Şey Temiz Bir Kartal İçin
Her Şey Temiz Bir Kartal İçin

Kartal Belediyesi ilçenin daha temiz ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla caddeler, sokaklar, mahalle araları, parklar, semt pazarları ve kamu kuruluşlarının temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 
Kartal Belediyesi; ilçe genelindeki rutin temizlik çalışmalarıyla birlikte, sokakların, pazar yerlerinin, çöp konteynerlarının ve boş arsaların temizliği ve dezenfekte çalışmalarını da beraber yürütüyor. Kartal Belediyesi, ilçe genelinde sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları, yolların yıkanması ile devam ediyor. Rutin temizlik işlemlerinin ardından özel araçlarla konteynerler dezenfekte edilerek halk sağlığını tehdit edici unsurları ortadan kaldırıyor. Halk pazarlarının kurulduğu sokak ve caddelerin temizliğine de büyük önem veren Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, halk pazarının toplanmasıyla birlikte gece geç saatlere kadar yıkama ve temizlik işlemlerine devam ediyor.

 

Boş Arsalar Temizleniyor

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çocukların da sağlığını düşünerek, Kartal’da bulunan mevcut boş arsa ve yeşil alanlardaki temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Özellikle boş arsalarda atılmış çöplerin toplanması ile birlikte periyodik temizliğini yapan ekipler, parkların içini ve çevresinde bulunan ve halk sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırıyor. Yaz aylarında yangın tehlikesine karşı kurumuş otları, makinalar aracılığıyla kesim işlemlerine de devam ediyor.

 

“Halk sağlığına önem veriyoruz”

Temizliğe ve halk sağlığına önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın çağdaş bir görünüme kavuşması ve sağlıklı gelecek nesillerin yetişmesi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Altınok Öz, “Halk sağlığı bizim için önemlidir. Sağlıklı nesillerin oluşması için gece gündüz çalışıyoruz. Kartal Belediyesi olarak cadde ve sokaklarımız ekiplerimiz tarafından denetlenerek, sorunları yerinde tespit edip gereğini vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gidermektedir. Kartal’da Kamu kurum ve kuruluşlarına, okullarımıza destek veriyoruz. Hedefimiz yaşanabilir bir Kartal için durmaksızın Kartal halkına hizmet etmektir.” dedi.

 

📆 07 Eylül 2014 Pazar 12:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR