MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet » ”Herşey Kartal için” diyerek geliyorum,Kartal’ın ilacı bende
”Herşey Kartal için” diyerek geliyorum,Kartal’ın ilacı bende

AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Karaismailoğlu, muhtarlar ,Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve gazetecilerle bir araya geldi.
Kartal sahil’de bir restoranda gerçekleşen toplantıda, bir konuşma yapan Karaismailoğlu, önemli mesajlar verdi.
KARTAL’DAKİ SEÇİMLER BİR ŞENLİK HAVASINDA BİR BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN İSİTİYORUZ…
Kartal’da ciddi bir demokratik yapı bulunduğunu, bu demokratik yapının önümüzdeki süreçlerde bir yerel seçim atmosferine gireceğini belirten Karaismailoğlu “Bizim gönlümüzden geçen şu, Kartal’da şenlik içinde, bayram içinde, barış, huzur, kardeşlik içinde bir seçim atmosferi yaşanmasını arzu ediyoruz.”
Bu süreçte muhtarların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli katkılarının olacağını ifade eden Karaismailoğlu “Burada muhtarlarımızın ve STKL’ların çok önemli katkılarının olacağını düşünüyorum ve bu katkıları da esirgemeyeceklerine de canı gönülden inanıyorum”
“Kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü üst düzeye taşıyacağız”
“Biz bu baharı, bu şenliği Kartal’da birlikte yaşatabilirsek hem Türkiye’ye hem İstanbul’a hem İstanbul’un bütün ilçelerine örnek teşkil edeceğiz. Bu süreçte biz Kartal’da kardeşliği, sevgiyi, hoşgürüyü daha üst düzeylere taşıyacağız.

AKPARTİ-ADAY-2
MUHTARLAR VE STK’LAR HALKLA BELEDİYE ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR…
Burada nasip oldu Kartal’dan belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım. Eğer  Cenab-ı  Allah nasip eder, bu bayrak bana verilirse, bu emanet bana teslim edilirse ve o göreve getirilirsek, gelirsek  sizler bizi getirirseniz, hedefim bütün muhtarların bir belediye başkan yardımcısı gibi yanımda olmanızı istiyorum. Hepiniz benim bir belediye başkan yardımcımsınız. Ben size dünden bugüne kadar hep öyle baktım. Bundan sonra da bu fikrim değişmeyecek. Aynı bakışla STL’larında Belediyemizin yönetiminde önemli rol alacağını düşünüyorum ve  bu zihniyetim devam edecek. Çünkü muhtarlarımız gerçekten mahallelerinde bir kanaat önderi, bir danışman çok önemli kişiliklerdir”,aynı şekilde İstanbul’da bulunan değişik yörelerin önderleri ve sesi olan STK’ların da bir danışman Belediye ile halkımızın arasında önemli bir köprü oldacağına inanıyorum.
HER ŞEY KARTAL İÇİN...
“Bu süreçte eğer belediye başkanlığını Allah nasip ederse Kartal’ın vatandaşını yerel seçimlerden beklediği bir hizmet anlayışı vardır. Bu hizmeti size söz veriyorum  yüzde 90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle taşıyacağım.
Bana soruyorlar nerelisin aslen Trabzon ofluyum ama sağlıkçının memleketi olmaz ben Türkiyeliyim, Edirneliyim,Karslıyım,İzmirliyim yani anlayacağınız ben Türkiyeliyim.
Ama asıl olan ben Kartal’lıyım ve herşey Kartal için diyorum ve Kartal’ı sizlerle beraber yönetmeye talip oldum.
Herşey Kartal’ın mutluluğu için, Kartal’In geleceği için. Kartal’da bugüne kadar taş üzerine taş koyan bütün geçmiş başkanlarımıza bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz burada kardeşliği pekiştireceğiz. Biz burada birlik beraberliği pekiştireceğiz. Ve bu anlayışla inşallah önümüzdeki süreçte bayram havasıyla biz seçime gireceğiz. Buradan kim çıkarsa parti hiç önemli değil, biz onu şimdiden kutluyoruz” dedi

 

akparti-resim-4
Ecz.Abdurrahman Karaismailoğlu kimdir...
Toplantıda, kendindende banseden Karaismailoğlu şunları söyledi “Trabzonluyum, orta ve lise öğrenimimi Trabzonda tamamladım. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde bitirdim. 1981’den beri Kartal Cevizli’de Anadolu eczanesini açarak 31 yıldır sizinle beraber Kartallıyım.
Eczanemin tabelasına bakarsanız tabelada hiç bir zaman karadeniz eczanesi yazmadı, Anadolu eczanesi yazdı. Ve şu anda şu tabloyu görünce şunu düşünüyorum “Nereden nereye” Şu anda huzurlarınızda çok onurlandım. Kartal’ın şuandaki mozaiği ile yemek yemek bana gerçekten son derece mutluluk veriyor. 1982’de biz Cevizli’de eczanemizi açtığımızda eczacılar genellikle mezun olacakları zaman hipokrat yemini diye bir yemin vardır bu yemini yaparlar. Bu yeminde “dil, din, ırk , mezhep asla ayırmaksızın herkese eşit kalitede eşit mesafede hizmet verilir “ diye bu yeminizimizde vardır. Biz çok şükür o gün bugündür bu çizgiden bu söylevden asla taviz vermedik. Aynı çizgide, aynı kalitede bütün insanlarımıza bütün kalbimle söylüyorum. Aramızda beni çok yakından tanıyan muhtar kardeşlerimiz, abilerimiz var Bu hizmeti bugüne kadar ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.
Bugüne kadar bu hizmeti kar, kış, yağmur gece, gündüz demeden ekibimle beraber Kartal’ın her semtinde her evinde bu hizmeti verdim vermeye de devam ediyorum.  Çok insanın ölüm döşeğinde gidip onun serumunu takmışımdır, gidip onun ağrılarını azaltmışımdır ama cenab-ı  allah herkese bir ömür çizmiştir. Biz ömürü bir gün ileri alamayız ama yaşam sonuna kadar ona hertürlü sağlık , onun yaşaması  için katkı sağlayan bir sağlık mensubuyuz”

Galeri
📆 29 Kasım 2013 Cuma 10:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR