MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » HÜRRİYET GAZETESİ’NDEN TAK KARTAL’A ÖDÜL
HÜRRİYET GAZETESİ’NDEN TAK KARTAL’A ÖDÜL

TAK KARTAL, SİGN OF THE CİTY AWARDS’DA EN İYİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kartal Belediyesi, Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği ve inşaat sektörünün en iyi projelerinin seçildiği ‘Sign of the City Awards 2016 Premium Proje’ yarışmasında TAK Kartal ile ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında ödüle layık görüldü.

 

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın ev sahipliği yaptığı ve Hilton İstanbul  Bomonti’de gerçekleşen törene; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ve kızı Zeynep Öz’ün yanı sıra; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, Kartal Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren TAK Kartal Kurucusu ve Şehir Plancısı Faruk Göksu ile TAK Kartal üyeleri, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

 

Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards, bu yıl da sektörün en iyilerini ve gelecek vadeden yaklaşımları ödüllendirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen değerlendirmeler, Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen ödül töreni ile son buldu. 101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada, sonuçların açıklandığı ödül gecesinden Kartal Belediyesi, TAK Kartal ile ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında ödüle layık görüldü. Ödülü TAK Kartal adına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz aldı.

 

TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal

 

Kartal’ın sorunlarının çözümü için mahalleliler ile tasarımcıları bir araya getiren TAK Kartal (Tasarım, Araştırma, Katılım) Kartal’ın ARGE çalışmasını yaparak, yenilikçi ve geliştirmeye yönelik programlar ve projeler üretmeye devam ediyor.
unnamed-1 unnamed-4

Galeri
📆 10 Kasım 2016 Perşembe 14:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR