MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Hüseyin Kabacıoğlu 3. Yılında Mezarı Başında Anıldı
Hüseyin Kabacıoğlu 3. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu (55), ölümünün 3 yılında mezarı başında anıldı.

2 Mayıs 2011 tarihinde sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Meslek Yüksek Okulu mezunu, evli ve bir çocuk babası olan Kabacıoğlu, 1985 yılından beri Kartal Belediyesi bünyesinde çeşitli görevlerde çalışmıştı. 2003 yılından itibaren de Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini sürdüren Hüseyin Kabacıoğlu, ölümünün 3.yılında kabri başında yapılan törenle anıldı. Anma törenine Kabacıoğlu’nun ailesi, yakınları, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Belediye Birim Müdürleri, mesai arkadaşları ve basın mensupları katıldı.

 

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler, Hüseyin Kabacıoğlu’nun okul, çalışma, meslek hayatı ve belediye de yaptığı değerli hizmetleri anlatarak yaptığı anma töreninde gazeteci arkadaşı, Songün Gazetesi imtiyaz sahibi Necmettin Sezen de, Kabacıoğlu için “O çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir dost, çok iyi bir gazeteci ve adam gibi bir adamdı” dedi.

 
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çok yoğun programı nedeniyle anma etkinliğine katılamadığını belirterek, “Başkanımız adına burada bulunuyoruz. Hüseyin Kabacıoğlu’nun değerli eşine, ailesi ve sevenlerine Başkanımızın selam ve saygılarını getirdik. Rahmetli müdürümüz Hüseyin Bey nerdeyse bir ömrünü (26 yılını) Kartal Belediyesi’nin birçok kademesinde üstün başarıyla ifa etti. Ne mutlu bize ki böyle çalışkan, emeğini severek görev yaptığı belediyede ve topluma adamış; bizler de ailesi sevenleri ve çalışma arkadaşlarıyla onu burada buluşarak anıyoruz. Bundan böyle rahmetli müdürümüz Hüseyin ağbimizi Kartal Belediyesi olarak hep yaşatacağımızı, onun adına güzel şeylere imza atacağımıza ve her zaman onun ailesiyle, sevenleriyle beraber olacağımıza inanıyoruz. İnsanlar uzun veya kısa yaşamlarıyla değil, yaptıklarıyla anılırlar. Bizler de Hüseyin ağbimizi yaptığı güzel işlerle hep anacağız. Ben Başkanımız Altınok Öz adına eşine, oğluna, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Var olduğumuz sürece bu değerlerimizi korumaya ve hatırlamaya devam edeceğiz. Rahmetli müdürümüzün ruhu şad, mekânı cennet cennet olsun” dedi.

 

Anma töreni daha sonra emekli müezzin Vedat Özbaş’ın Hüseyin Kabacıoğlu’nun ruhuna okuduğu dualarla sona ererken anma törenine katılanlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

📆 05 Mayıs 2014 Pazartesi 10:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR