MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü Süslü Basın Açıklamasında Bulundu
Hüsnü Süslü Basın Açıklamasında Bulundu

Dün CHP PM toplantısında adaylığı belirlenen CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü bugün saat 17.30’da CHP Kartal İlçe Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.
Kartal CHP ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasında Süslü neden seçilmediğini açıkladı.Süslü  CHP genel merkeze eleştirilerde bulundu” MYK kararında adımın çıkmasına rağmen mezhep tartışması yüzünden seçilmedim” ve  gece geç saatlerde Başkan Altınok’un yeniden seçilmesi kafaları karıştırdı. diye konuştu.
Gece geç saatletde isimler değiştirildi
Gece geç saatlerde adaylığının geri çekildiğini öğrenen Süslü ”  Genel merkez akşam saat 20.00de ismimi açıkladı ve resmen adaylığım sunuldu fakat gece geç saatlerde kararın değişmesi şok etkisi yarattı.

suslu basın acıklaması-2
Aleviyim diye seçilmedim…!
Genel merkezin verdiği karardan üzüntü duyduğunu belirten Süslü önemli iddialarda bulundu.Adnan Keskin’in ” bu alevilerle mi seçimi alacaksınız” diye konuştuğunu belirtti.
Adaylıktan çekiliyorum
Alevi olduğu için seçilmediğini iddia eden Süslü ” Adnan Keskin ve grubu aleviliğimi kullanarak seçilmeme engel oldular. Ben bu partide böyle şeyler yaşandığı için utanç duyuyorum. Bundan sonrası içinde umutlarım tükendi adaylıktan çekiliyorum.” diye konuştu.
İlçe teşkilatındaki basın açıklamasına katılan halk verilen karara itiraz ederek Hüsnü Süslü’nün yanında olduklarını haykırdılar. Kalabalık kitle kararı reddetmek için Ankara’ya genel merkeze gideceklerini söyleyerek Kartal Meydan’da toplanarak sessiz eylemde bulundurlar.

Galeri
📆 10 Şubat 2014 Pazartesi 19:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR