MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü Süslü Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile buluştu.
Hüsnü Süslü Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile buluştu.

SÜSLÜ, CHP’NİN EN BÜYÜK ŞANSI KADIN VE GENÇLERDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor.

Partisinin Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bir araya gelen Hüsnü Süslü, CHP’nin en büyük şansının “kadınların ve gençlerin göstermiş olduğu mücadeledir” diyerek, kadının ve gençliğin lokomotif güç olduğunu belirtti.

CHP Kartal İlçe Merkezinde yüzlerce kişinin katılımı ile yaptığı aday adaylık başvurusunun ardından dikkatleri üzerine çeken Hüsnü Süslü, çalışma temposunu her geçen gün artırıyor.
Partisinin mahalle birim başkanları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından, mahalle muhtarları ile bir araya gelen Süslü, son olarak CHP Kartal Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda ağırladı.  Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tam kadro katılırken, Hüsnü Süslü, eşi ve oğlu ile birlikte katıldı.

husnu-suslu-chp-

Kadınlardan ve Gençlerden Tam Destek
Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimler sürecine ve adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Süslü’ye kadınlardan ve gençlerden tam destek çıktı.  Kadınlara ve gençlere neden aday olduğunun yanı sıra aday olması halinde gerçekleştirmek istediği projelerden söz eden Süslü, “Bugün burada bulunan herkesin gönlünde farklı bir aday adayı yer almış olabilir. Fakat partimizin vereceği kararın ardından adayın kesinleşmesi ile birlikte, bütün sevdalarımız adayımızın arkasında aşka dönüşecektir” dedi.

Başkalarının Eksiklikleri Üzerinden Siyaset Yapmam
Yaşamı boyunca bir başkasının veya kişilerin eksiklikleri üzerinden siyaset yapmadığını ve bundan sonrada yapmayacağını söyleyen Süslü, “Mevcut Belediye Başkanın göstermiş olduğu hizmetlerde dolayı kendisine teşekkür ediyoruz”  diyerek,  aday adayı olmasındaki nedenlerden en önemlisinin  “daha iyisini yapabilirim” unsurunun olduğunu söyledi. Yerel seçimlerde adaylık sürecini bayrak yarışına benzeten Süslü, “bayrağı daha yukarı taşımak için aday oldum” dedi.

Kadınlar ve Gençler Kendilerini Özgürce İfade Edebilmeli
Kadın ve Gençlik Kollarının kendilerine özgü bütçeleri olması gerektiğini savunan Süslü, “Partinin her türlü yükünü omuzlayan kadınlarımız ve gençlerimiz bütçe sıkıntısı yaşamamalıdır. Yerel yönetimlerin bizlerde olduğu bölgelerde kadınlarımıza ve gençlerimize daha fazla iş düşüyor. Burada yerel yöneticilerin görevi kadınların ve gençlerin kendilerini ifade edebilme ortamlarını sağlamalı ve bu imkânları onlara sunabilmelidir.

Halkımızın İçinde Olcağız
Toplantıda belediye başkanı olması halinde gerçekleştireceği projeleri de kadın ve gençlerle paylaşan Süslü, “Yerel ne kadar çok insana dokunursanız, o kadar çok proje üretirsiniz. Bizlerde bunun bilinci ile hareket ederek düzenleyeceğimiz etkinliklerle halkımızın birbirleriyle kaynaşmasını sağlayacağız. ‘7 gün 7 bölge’ festivalleri projemizle Türkiye’nin 7 bölgesinden birbirinden farklı kültürleri, gelenek ve görenekleri Kartal’da sergileyeceğiz.
Zihinsel ve fiziksel engelli çocuklarımız için gündüz bakım evleri inşa ederek, engelli yurttaşlarımızın yaşam alanlarını genişleteceğiz. Engelli çocuğu olan ailelerin omuzlarında ki yükleri hafifleteceğiz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte veya gerekli yetkiyi alarak 12 kilometre deniz sahil bandına sahip Kartalımıza bu bölgelerde deniz suyu arıtmalı havuzlar yapmayı planlıyoruz. Kartallı vatandaşlarımızın sosyal aktivite alanlarını genişleteceğiz. Kartal’ın
Kuzeyini ve Güneyini birleştirmek için Ulaştırma Bakanlığı veya İBB ile koordinasyon kurarak, hafif raylı sistem veya ring sistemi ile ulaşımını kolaylaştırmak için çalışacağız.

Talep ve Önerilere Açığım
Konuşmasının ardından kadınların ve gençlerin taleplerini not alarak, çalışmalarını talepler doğrultusunda yapacağını söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Süslü, kadınlardan ve gençlerden gelecek her türlü öneriye açık olduğunu belirtti.

Toplantı sonunda Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe başta olmak üzere kadın ve gençlik kolları üyeleri Süslü’ye Belediye Başkan Adaylığı yolunda başarılar dileyerek, teşekkür ettiler.

Galeri
📆 23 Eylül 2013 Pazartesi 11:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR