MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HÜSNÜ SÜSLÜ KAR KIŞ DİNLEMİYOR
HÜSNÜ SÜSLÜ KAR KIŞ DİNLEMİYOR

CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü  kar,kış demeden ziyaretlerine devam ediyor.
Nerdeyse her gün esnaf ve dernekleri ziyaret eden Süslü, halktan yoğun destek görüyor. Hafta içinde Hürriyet Mahallesi esnafıyla buluşan Süslü daha sonra Taksici esnafını da ziyaret ederek esnafın nabzını tutarken dün de soğuk havaya rağmen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine ziyarette bulundu.
SEÇİMLERE ÇEYREK KALA;
Seçimlere çeyrek kala aday olmuşcasına hiç durmadan seçim çalışmalarını sürdüren Hüsnü Süslü’ye  halktan da yoğun ilgi var. Gittiği heryerde sevgi ve ilgi ile karşılanan Süslüye örgütünde destek olduğu gözleniyor.
Mahalle birim açılışlarında da örgütten ve teşkilat emekçilerinden yoğun destek alan Hüsnü Süslü en son katıldığı Çavuşoğlu ve Petrol İş Mahalle Birim Açılışı’nda dikkatleri üzerine topladı. Süslü’nün örgütten aldığı destek ile “örgütün adayı” olarak genel merkezde adından söz ettirdiği biliniyor.
Gencim,istekliyim ve Kartal’a hizmet etmek arzusuyla göreve talip oldum.Halkımızın takdiri ile Belediye Başkanı olursam eğer göreve geldiğim günden itibaren Kartal’da farklılık yaratacağım ve projelerimi sırasıyla yerine getireceğim.Yıllardır Kartal’da yaşayan birisi olarak Kartal’ın sorunlarını çok iyi biliyorum çocukluğumun geçtiği Kartal sokaklarını,mahallelerini iyi tanıyorum ve bu yüzden Kartal’a en iyi hizmeti sunmak adına göreve talip oldum ve geliyorum diyen Süslü kar kış demeden çalışmalarını sürdürüyor.

📆 12 Aralık 2013 Perşembe 11:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR