MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü Süslü Kartallılarla Buluşuyor
Hüsnü Süslü Kartallılarla Buluşuyor

 

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adaylarının çalışmaları tüm hızıyla sürerken, CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü çalışmalarına Kartal’da bulunan esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

 

Kartal Belediye Başkanlığına talip olduğu günden bu yana çalışmalarını her geçen gün hızlandıran Süslü, Esentepe halk pazarını gezerek alışveriş yapan vatandaşları ve esnafları dinledi.

 

Vatandaşları ve esnafı dinleyen CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü, yaşanan sorunları ve çözüm önerilileri not alarak üzerinde çalışacaklarını ifade etti. 37 yıldır Kartal’da yaşadığını hatırlatan Süslü,  “Halkın içerisinden biri olarak sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Belediye Başkanı olduğumuz gün sıkıntılarınıza çözüm olacağız” dedi.

 

Vatandaşlardan ve esnaflardan büyük ilgi gören Süslü, “Ne kadar çok insana dokunursanız o kadar çok proje üretirsiniz” anlayışına sahip olduklarını belirterek, Kartal’da pazarcı esnafının ve halkımızın ne istediğini iyi biliyorum. Bu doğrultuda projeler üreterek, halkımızın yaşam alanlarını genişleteceğiz” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği proje tanıtım toplantısında pazarcıların sorununa da değinen Hüsnü Süslü, Pazarcı esnafı için sağlıklı çalışma ortamı; vatandaş için nezih alışveriş imkânı sunan modern ve çok amaçlı sabit pazar alanları yapılacak, diyerek Belediye Başkanı olduğunda modern sabit pazarların kurulacağını ifade etmişti.

 

Esentepe halk pazarının ardından çevrede bulunan esnafları da ziyaret eden Süslü, daha sonra buradan Yakacık’ta bulunan Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’ne geçti. Muharrem ayı nedeniyle verilen Muharrem ayı oruç lokmasına katıldı.

 

 

📆 14 Kasım 2013 Perşembe 09:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR