MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü Süslü Mahalle birim Başkanlarıyla toplantı yaptı.
Hüsnü Süslü Mahalle birim Başkanlarıyla toplantı yaptı.

HÜSNÜ SÜSLÜ “SEÇİMİ ÖRGÜTÜMÜZLE KAZANACAĞIZ”

“Farkındalık yaratarak yepyeni bir Kartal” hedefiyle Kartal Belediye Başkanlığına talip olan Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü, partisinin mahalle birim başkanları ile bir araya geldi.

Kartal’da bir restauranta mahalle birim başkanlarını ağırlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü,  2014’te yapılacak yerel seçimlerde mahalle birimlerinin önemine değinerek, “seçimi örgütümüzle kazanacağız” dedi.

Örgütsüz Başarı Olmaz
Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüsnü Süslü, çalışmalarına parti içinden başladı. Aday Adaylığı başvurusunda yaptığı konuşmayla örgüt üyelerinin dikkatini çeken ve çoğunluğu tarafından desteklenen Süslü, “örgütün olmadığı yerde başarı olmaz”  vurgusu yaparak, Başkan Adayının belirlenmesinde örgütün tercihinin önemli olduğunu belirtti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Mahalle birim başkanlarının tamamının katıldığı ve yerel seçim sürecinin değerlendirildiği toplantıda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.  Belediye Başkanı olması halinde gerçekleştirecekleri projeleri birim başkanları ile paylaşan Aday Adayı Süslü, daha sonra süreçte izlemeye düşündüğü strateji hakkında bilgi verdi. Mahalle birim başkanlarının sunacağı her türlü katkıya açık olduğunu ifade eden Süslü, göreve geldikleri takdirde mahalle birim başkanları ile koordinasyon içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Birim başkanlarının da söz alarak süreci değerlendirdikleri toplantıda, Belediye Başkan Aday Adayına tam destek çıktı.
Karşılıklı fikir alışverişinin yanı sıra; yaşanan sıkıntıları da not alarak, eksikliklerin tamamlanması üzerine çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Süslü, birlik ve beraberlik ruhunun olması gerektiğini belirtti.

Toplantı sonunda birim başkanları, Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü’ye adaylık sürecinde şans dileyerek, teşekkür ettiler.

📆 19 Eylül 2013 Perşembe 12:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR