MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü Süslü mahalle mahalle dolaşıyor.
Hüsnü Süslü mahalle mahalle dolaşıyor.

Topselvi Mahallesi’nde Hüsnü Süslü Coşkusu

Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü mahallelerde düzenlediği toplantılarla parti emekçileri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

“Daha Güçlü Kartal İçin” sloganı ile CHP’den Kartal Belediye Başkanlığına talip olan Kartalın sevilen Doktoru Hüsnü Süslü, yerel seçim kapsamında gerçekleştirdiği toplantı ve ziyaretlerin sayısını her geçen gün artırıyor. Seçim çalışmalarını parti içinde gerçekleştirdiği toplantıların ardından mahallerde devam eden Süslü, CHP mahalle birim temsilcilikleri aracılığıyla vatandaşlarla bir araya geliyor.

süslü-1
Esnaf ve Dernek Ziyareti

Her akşam mahalle birim temsilciliklerinde vatandaşlarla bir araya gelen Süslü’nün dünkü adresi CHP Topselvi Mahalle Birim Başkanlığı oldu. Gittiği her mahalle de vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılaşan Hüsnü Süslü, toplantı öncesi Tokat İli Almus İlçesi Alan Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Lokalini ziyaret etti.  Burada Dernek yöneticileri tarafından karşılanan Süslü, lokalde bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Dernek ziyaretinin ardından Toplselvi Mahalle birim başkanlığına yürüyerek geçen Süslü, esnafları da unutmadı. Burada esnafları tek tek selamlayan Süslü, esnaflar tarafından oldukça sıcak karşılandı.

suslu-4

Topselvi’de Hüsnü Süslü Coşkusu
Toplantının başlama saatinden çok önce mahalle birim temsilciliğine gelen vatandaşlar Hüsnü Süslü’nün içeriye girmesi ile büyük bir coşku yaşarken, çok sayıda kişinin salona sığmayarak dışarıda beklediği görüldü.
Diğer aday adaylarının “Aday olmadan projelerimizi açıklamayız” algısına karşın projelerini vatandaşlarla açık yüreklilikle paylaşan Süslü, solanda bulunanlar tarafından büyük ilgi gördü. “Ne kadar çok insana dokunursanız, o kadar çok proje üretirsiniz” anlayışına sahip olduklarını söyleyen Süslü, vatandaşlardan gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.

Tam Destek
37 yıldır yaşadığı Kartal’a hizmet etmek için Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyleyen Süslü, “yaşamımın neredeyse tamamını geçirdiğim Kartal’ı yıldız bir kent yapmak amacıyla yola çıktık. Çalışan ve üreten bir belediyecilik anlayışı ile hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacağız. Kartal’da iktidarımızı sürdürerek İstanbul iktidarına yürüyeceğiz” dedi.
Açıkladığı projeler ve coşkulu konuşması ile solanda bulunanlar tarafından sık sık alkışlanan Süslü’ye Topselvi Mahallesi’nden tam destek çıktı.

süslü-2

TDH Sürprizi
Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü,  Topselvi Mahalle Birim Başkanlığında gerçekleştirmiş olduğu toplantının ardından aynı mahalle de bulunan bir düğüne katıldı.
Damat ve geline ömür boyu mutluluklar dileyen Süslü, düğünde bulunan Türkiye Değişim Hareketi Kartal İlçe yöneticileri ile de bir araya geldi.
TDH Kartal İlçe Başkanı Erdan Altunbaş yanı sıra yardımcıları Umut Daştan ve Hüseyin Kaya’nın da bulunduğu masada uzun süre oturarak sohbet eden Süslü’ye düğün salonunda bulunanlar büyük ilgi gösterdi.

Galeri
📆 29 Eylül 2013 Pazar 15:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR