MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HÜSNÜ SÜSLÜ “MUHTARLARI YEREL YÖNETİME KATACAĞIZ”
HÜSNÜ SÜSLÜ “MUHTARLARI YEREL YÖNETİME KATACAĞIZ”

Kartal Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Hüsnü Süslü, mahalle muhtarlarıyla Kartal’da bir restauranta düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, seçim çalışmaları kapsamında, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Partisinin Mahalle birim başkanlarının ardından mahalle muhtarlarını ağırlayarak yerel yönetimlerde en küçük yapı olan mahalle idarecilerine verdiği önemi gösteren Belediye Başkan Aday Adayı Süslü, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, Yönetimsel eksikliklerin görülmesi ve çözülmesi konusunda muhtarların çok önemli bir rolü olduğuna değinerek “Halkımız ile bire bir iletişim içinde olan sizlersiniz, yaşanan sorunlara birebir tanık oluyorsunuz. Arkanızda herhangi bir parti veya örgütlü bir güç olmamasına rağmen halk, çalışmalarınıza ve kişiliğinize oy veriyor bundan dolayı bizim için önemlisiniz” dedi.

Muhtarlar Mahalle Komiteleriyle Söz Sahibi olacak
Adaylık sürecini bayrak yarışına benzeten Süslü, “Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı daha yukarı taşımak için aday oldum” diyerek Belediye Başkanı olduğu takdirde Kartal’ı marka kent yapacağını belirtti.
Mahalle muhtarlarının yerel yönetimler sürecinde daha etkin olması için çalışacaklarını ifade eden Süslü, projeleri arasında yer alan ‘mahalle komiteleri’ ile muhtarların alınacak kararlarda söz söyleme hakkına sahip olacağını söyledi.

Projelerle Geliyoruz
Toplantı içerisinde zaman zaman muhtarların sorularını da yanıtlayan Süslü, ‘önümüzde ki günlerde projelerimizi halka açık etkinliklerle açıklayacağız’ dediyse bazı projelerini muhtarlarla paylaştı. Süslü “Öncelikle özgür kentli yaratmak istiyoruz. Kartal’ı ‘demokratik, özgür, gelişmiş kent’ sloganıyla yöneteceğiz. Kartal’a raylı sistemi, mahalle sağlık merkezlerini, zihinsel ve fiziksel  gündüz eğitim ve bakım merkezi, hasta ve engelli ambulanslarını, havuzları, e-belediyecilik, yeşil belediyecilik sistemini kazandıracağız. Yeni yatırımları, yeni bilinçli ve özgür tüketici kentliyi, hemşerilerimizi yaratacağız” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Daha iyisini Yapacağım
Siyasetin kendisi için var olma şekli olmadığının altını çizen Süslü, ‘Siyaset benim için hizmet aşkıdır. Aday gösterilmezsem çıkacak adayın arkasında durur, hiçbir görev beklemeden partimin başarısı için çalışmalarıma devam ederim. Belediye Başkanlığına ben daha iyisini yaparım hedefiyle talip oldum” dedi.

Üreten Çalışan Bir Belediye Olacak
Belediyenin borçlardan kurtulmak için üretmesi gerektiği vurgusunu yapan Süslü, “Borçlarımızdan kurtulup kalkınmak istiyorsak, üretmek zorundayız. Yapılması mümkün olmayan projelerle değil, verdiğimiz sözü tutabileceğimiz projelerle belediyeyi yöneteceğiz” dedi.

Toplantı boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kartal Belediye Başkan Aday Adayı ve Mahalle Muhtarları Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin Kartal için hayırlı olması temennisinde bulundular. Toplantı sonunda muhtarlar kendilerini göstermiş oldukları ilgiden dolayı Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü’ye memnuniyetlerini dile getirerek, başarılar dilediler.

📆 19 Eylül 2013 Perşembe 17:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR