MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hüsnü SÜSLÜ”Daha Güçlü Kartal için Adayım”
Hüsnü SÜSLÜ”Daha Güçlü Kartal için Adayım”

Hüsnü Süslü Çalışmalarına Devam Ediyor

‘Daha Güçlü Kartal için Adayım” diyerek Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olan Yrd. Doç. Dr. Hüsnü yerel seçimler kapsamında başlatmış olduğu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Mahalle Birim Başkanları, muhtarlar, kadın ve gençlik kolları ile gerçekleştirdiği toplantıların ardından saha çalışmalarına başlayan Süslü, mahalle birim başkanlıkları aracılığıyla partililerle bir araya geliyor.
“Ne kadar çok insana dokunursanız, o kadar çok proje üretirsiniz” anlayışıyla her akşam bir mahalle birim başkanlığında, vatandaşlarla bir araya gelecek olan Belediye Başkan Aday Adayı Süslü,  ilk toplantısını Petrol-İş Mahallesinde gerçekleştirdi.

suslu-1

CHP Petrol-İş Mahalle Birim Başkanlığında gerçekleşen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.  Birim Başkanı Turmuş’un kısa konuşmasının ardından söz alan Hüsnü Süslü, yerel seçim süreci ve aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Projeler Büyük İlgi Gördü
“Aday olmadan projelerimiz açıklamayız” algısını yıkarak daha önceki toplantılarda projelerini açıklayan Süslü, çalışmalarını partililerle de paylaştı. Toplantı boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken Süslü, vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı.
“Çalışan ve üreten bir belediyecilik anlayışı ile herkesi ötekileştirmeden kucaklayacağız”     diyen Hüsnü Süslü’nün konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Solana sığmayan bazı vatandaşların toplantıyı dışarıda dışarıdan takip etmeye çalıştığı görüldü.

Galeri
📆 26 Eylül 2013 Perşembe 15:01   ·   💬 1 yorum   ·  

“Hüsnü SÜSLÜ”Daha Güçlü Kartal için Adayım”” için bir yanıt

  1. Şenel UĞUREL dedi ki:

    Hüsnü Bey,projelerinizi aynen uygulayacağınıza inanıyor . çalışmalarınızı izliyor ve gönülden destekliyorum. Ailece desteklliyoruz.Aliciğieme başarılı eğitim öğretim yılı diliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR