MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, KAYMAKAMLIK, Manşet, Toplum » HUZUR EVİNDE HUZURU BULDULAR
HUZUR EVİNDE HUZURU BULDULAR

İkinci baharlarını yaşayan Koraltürk ve Berküm çifti, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’in katkılarıyla Nevşehir’e balayına gönderildi. Balayına uğurlamaya Kartal Belediyesi’ni temsilen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler katıldı.

HUZUR EVİNDE BAŞLAYAN AŞK ÜRGÜPTE TAÇLANDI

Kartal’da kaldıkları huzurevinde tanışıp evlenen 73 yaşındaki Havva Aynur Koraltürk ile 80 yaşındaki Halit Berküm balayı için Nevşehir’e gönderildi.

İBB İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde kalan Havva Aynur Koraltürk ve Halit Berküm hikayeleri aşkın yaşı yok dedirttiler.


Kartal Yaşlı Bakımevi ve Huzurevi’nde tanışan Koraltürk ve Berküm kısa bir süre önce aşklarını düğünle taçlandırdılar. İkinci baharlarını yaşayan çiftin nikahında duygulu anlar yaşanmıştı. Çiftin nikahını, Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen kıymış, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ise nikah şahitliğini yapmıştı.
Mutluluklarını bizimle paylaşan Koraltürk ve Berküm çifti, Kaymakam Abdullah Demir’e ayrıca teşekkür ettiler. 

KAYMAKAM DEMİR ÇİFTİMİZİN MUTULULUKLARINA ORTAK OLDUK

Çiftlerin nikah şahidi olduğunu belirten Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ise yaptığı açıklamada; “Nikahlarının olduğu gün geç haberimiz olduğundan kendilerine bir hediye takdim edememiştik. Hediyelerini daha sonra vermek istediğimizi söyledim. Sonrasında bir havayolu firmamızın müdürü ile görüşüp uçuş biletlerini temin ettik. Nevşehir Valimizde daha önce İstanbul’da kaymakam olarak çalıştığından, kendileriyle bu konuyu görüştük. Bu vesile ile Halit Amca ile Aynur Hanımı bu sürpriz Nevşehir’de seyahatini kendilerine hediye ettik. Onların mutluluğu bizimde mutluluğumuzdur” dedi. 

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler, bir süre Koraltürk ve Berküm çiftiyle sohbet ettikten sonra kendilerini havaalanına yolcu ettiler.

📆 13 Nisan 2022 Çarşamba 22:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR