MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARA KİŞİSEL BAKIM VE KUAFÖRLÜK HİZMETİ
HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARA KİŞİSEL BAKIM VE KUAFÖRLÜK HİZMETİ

Kartal Belediyesi, Dünya Yaşlılar haftası ve Kurban Bayramı nedeniyle Kartal Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Türk Kızılayı Huzurevi’nde yaşlılara yönelik kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verdi.
Kartal Belediyesi ekibi, Kartal’daki gönüllü kuaför ve berberler ile huzurevi’nde yaşayan bayanların saçları kesildi, el ve ayak bakımları yapıldı.  Erkeklerin de saç ve sakal tıraşı yapıldı. Proje organizatörü Kartal Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Sevin Köker, “Her zaman yaşlılarımızın Kartal Belediyesi olarak yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu hizmeti de sürdüreceğiz” dedi.
Huzurevinde gerçekleştirilen hizmet kapsamında Kartal Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Türk Kızılayı Huzurevi’ne gelen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri ve beraberindekiler yaşlılarla sohbet etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sevgi ve selamlarını yaşlılara ileten Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri, “Başkanımızın çok güzel bir sözü var; “Yaşlılarımız bizim için külfet değil, birikimleriyle bir nimettir” der. Buradaki amacın toplumda gönüllülüğü oluşturabilmek ve insanların birlikte yaşadıkları toplumda daha dezavantajlı durumda olan insanlara el vererek, onları da aynı statüye getirmek ve toplumun genelinde yaşam standardını yükseltebilmek. Bu hizmete gönüllü olarak katılan Kartallı kuaför ve berberlere de teşekkür ediyorum. Bize bu imkânı sağlayan Türk Kızılayı yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Kartal insanı hayır işi dendiğinde hemen destek veriyor. Bugün bunun güzel bir örneğini gördük. Kartal’daki kuaförler ve berberler ve ekibimiz huzurevindeki büyüklerimizin tıraşını ve hanımefendilerin de saç, el ayak ve cilt bakımlarını yapıyorlar. Onlarla birlikte olmaktan bende büyük bir heyecan ve mutluluk duydum. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kartal Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Türk Kızılayı Huzurevi’de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün hediyesi olarak bayanlara ayna, erkeklere ise akiktaşı tesbih hediye edildi. Yapılan ziyaretten ve hizmetten memnun kalan huzurevi sakinleri hizmetlerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ettiklerini belirttiler.

📆 12 Ekim 2013 Cumartesi 11:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR