MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İletişim Platformu’ndan Gazetecilerin Kaçırılmasına Tepki
İletişim Platformu’ndan Gazetecilerin Kaçırılmasına Tepki

İletişim Platformu, terör örgütünün son dönemlerde gazetecileri hedef alan saldırılarına yönelik açıklama yaptı. Milli ve manevi değerlere bağlı basının hedef alındığına dikkat çekilen açıklamada, yaşanan saldırılar sert bir dille kınandı.
Son zamanlarda halka yönelik saldırılarını artıran bölücü terör örgütünün vandalizminden gazeteciler de payını aldı. Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerini ateşe veren teröristler bu defa da Anadolu Ajansı’nın 3 çalışanını kaçırdı. Sözde, izinsiz çekim yaptıkları gerekçesiyle kaçırılan gazeteciler bir süre sonra serbest bırakıldı.

 
Yaşanan olayların ardından bir açıklama yapan İletişim Platformu, bazı üyelerini de hedef alan saldırıları kınadı. Açıklamada, “Bölücü terör örgütlerinin son dönemde artan saldırılarından medya çalışanları da zarar görmektedir. Yenişafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırının ardından aralarında İletişim Platformu Derneği Üyesi Kenan Yeşilyurt’un da bulunduğu Anadolu Ajansı çalışanı 3 gazeteci, PKK tarafından kaçırılmıştır. Ülkemizin son dönemde geçtiği zor süreçte karşılaştığı bu saldırıyı nefretle kınıyoruz.
Bölücü terör örgütünün, milli ve manevi değerlere bağlı olan medya kuruluşları ve çalışanlarına yönelik artan saldırıları son derece manidardır.

 
İletişim Platformu olarak terör örgütü ve destekçilerinin her türlü tehdit ve saldırılarına rağmen onların çirkin yüzünü göstermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

📆 21 Şubat 2016 Pazar 20:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR