MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » İLHAN GÜZELGÜN’DEN YENİ YILA GİRERKEN..!
İLHAN GÜZELGÜN’DEN YENİ YILA GİRERKEN..!

DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün Gazetemize yaptığı açıklamada hem Vatandaşların yeni yılını kutladı hemde gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlham Güzelgün’ün açıklamaları şöyle;
”Yeni yıla girerken bütün urtaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.
2013 yılının bittiği bu günlerde Türkiye çalkantılı bir dönemden geçmektedir. Gerek ana muhalefet,gerekse iktidar partisinden kurtulmak için 2014 yılını DSP bir milat olarak kabul ediyor.
2014 yılında yapılacak yerel seçimler de DSP olarak başta Kartal olmak üzere DSP hareketinde buluşturacağımıza yürekten inanıyorum.
Bu iki parti (Ak Pati ve CHP) hiç birbirinden farklı değildir. Adeta bir siyan ikizleri gibi kafaları ayrı ama gövdeleri aynı olduğunu Türkiye Vatandaşları bilmektedir. DSP bu seçimde Ak Parti ve CHP’yi Halktan da aldığı  güçle APS ile göndereceğine yürekten inanıyorum.
Bu iki partinin Kartal’a ve Türkiye’ye ne kadar zarar verdiğini büyük Türk Milleti görmüştür ve yapılacak bu yerel seçimlerde bunun cevabını vereceklerdir ve bu iki partiyi sandığa gömecekledir.
Türkiye çözümsüz ve alternatifsiz değildir,arkasında holdinglerin olmadığı ,kara para aklayacılarının olmadığı ,cemaatlerin desteğine ihtiyacın duyulmadığı tek Parti DSP’dir. Gücünü Halk’tan alan emperyalist güçlere hayır diyen ve bunun bedelini ödeyen veHalk için her türlü bedeli ödemeye devam eden tek Parti DSP’dir.
Bu Ülkede etnik kökenlere dayalı etnik milliyeçilik yapanları,etnik ümmetiçili yapanları birgün DSP elinin tersi ile itecektir ve ogün bu gündür.
DSP büyük Ulusunun hizmetkarıdır gücünü ABD’den almadan,sermaye cephesinden almadan,faiz lobisinden almadan Halktan aldığı güçle yine Halk’a hizmet edecektir.
Emperyalist güçlere buradan sesleniyorum ”Korkun bizden” çünkü biz Partimiz kurulurken emperyalistlere başkaldırarak,Halk’la buluşarak Partimizi kurduk. Unutmasınlarki emperyalizme karşı DSP kanının son damlasına kadar mücadele edecektir.
Sayın Bülent Ecevit’in emaneti bir gün mutlaka iktidar olacaktır. Atatrürk’ün bize teslim ettiği Türkiye Cunhuriyeti Devleti ilelebet yaşayacaktır.
Bizim iktidarımızda ne ezen olacaktır,nede ezilen insanca ve Hakça bir düzende buluşmak üzere 2014 yılı Ülkemizde milat olacaktır.
Bütün Yurtdaşlarımızın yeni yılını kutlar Sağlık ve mutluluk dilerim”.
Türkiye alternatifsiz değildir.

DSP Kartal İlçe Başkanı
İlhan Güzelgün

Etiketler:
📆 03 Ocak 2014 Cuma 18:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR