MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Maltepe, Manşet, Toplum » İlk Pilav Günü’nde birlik mesajı
İlk Pilav Günü’nde birlik mesajı

İlk Pilav Günü’nde birlik mesajı

Maltepe Belediyesi’nin kuruluş yıl dönümü sebebiyle bu yıl ilki düzenlenen Pilav Günü’nde personelle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, konuşmasında beş yüz bin nüfuslu bir ilçeye hizmet etmenin verdiği sorumluluğu anlattı.

Yirmi birinci kuruluş yıldönümünde İnsan Kaynakları Müdürlüğü önderliğinde ilk kez kutlama etkinliği gerçekleştiren Maltepe Belediyesi personeli birlik ve beraberlik duyguları içinde, kendilerine ait bir Pilav Günü’nün olmasını kutladılar.

“Birlikte olursak, yenemeyeceğimiz hiçbir karanlık güç yok.”

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘yol arkadaşlarım’ diye seslendiği çalışanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “1992’de kurulan Maltepe Belediyesi bugünlere geldi. Son beş yılda, özellikle daha fazla hizmet bekleyen insanların sayısı artmış. Oy veren yüz yirmi beş bin nüfusun yanı sıra, hizmet bekleyen beş yüz bin insanımız var. Sizler de yaptıklarımızı paylaşıyorsunuz. Anlattıklarınız, attığınız adımlar benim için değil, ülkemiz ve yerelde de Maltepe için olmalı. Nasıl ki önceki dönemler eleştiriliyorsa gelecekte de eleştiriler olacaktır, ancak bunlar yol gösterici olmalıdır. Halk adına hizmet verirken yaptığınıza sonuna kadar inanıyorsanız sizi kimse yıkamaz. Birlikte olursak, yenemeyeceğimiz hiçbir karanlık güç yok. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. “ dedi.

Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye çalışanları ve basın mensuplarının katıldığı etkinlik, Seksenlerden Günümüze Maltepe ve Maltepe Belediyesi konulu sine vizyon gösterisiyle son buldu.

 

 

Etiketler: ,
📆 01 Kasım 2013 Cuma 15:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR