MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Manşet, Politika, Toplum » “IŞİD’İN 21 BOMBACISININ “ŞİMDİ” ARANIYOR OLMASI TAMAMEN BİR “SİYASİ ZAFİYET”TİR…”
“IŞİD’İN 21 BOMBACISININ “ŞİMDİ” ARANIYOR OLMASI TAMAMEN BİR “SİYASİ ZAFİYET”TİR…”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya seçim çalışmaları kapsamında Tuzla ilçesi Başkanlığı ve Tuzla’daki bazı dernekleri, kıraathaneleri ziyaret etti.

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Tuzla ilçesinde bulunan Samsunlular, Trabzonlular Dayanışma ve Kültür, Ordulular Akkuş, Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri ve Otobüsçüler Lokali ziyaretlerinden sonra Tuzla Şifa Mahallesi’nde bulunan Sakaryalılar Söğüt ve Giresun Görele kıraathanelerini gezerek burada yurttaşlarımıza bir araya geldi.

 

 

Ziyaret ettiği yerlerde yaptığı konuşmalarda Akkaya; Ankara’da yaşanan “Kanlı Cumartesi”nin tamamen bir yönetim boşluğu nedeniyle gerçekleştiğini, sorumluların derhal istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

 
Başbakanın “Türkiye’de bulunan canlı bombaların isim listesi elimizde; ancak eylem yapmadıkça tutuklayamıyoruz.” açıklamasının “siyasi acizlik” ifadesi olduğunu belirten Akkaya; IŞİD’in 21 bombacısının “şimdi “ aranıyor olmasının ise tamamen bir “siyasi zafiyet” olduğunu söyledi.
“Başımızı ne tarafa çevirsek bir acı haber alıyoruz. Bu acıların son bulması için bu ülkenin annelerine, bu ülkenin işçilerine, bu ülkenin emekçilerine çok iş düşüyor.” diyen Akkaya konuşmasının devamında; “Bu memleket hepimizin; çözülmeyecek meselemiz yok. Yeter ki bir olalım, birlik olalım ve değerlerimize sahip çıkalım.” ifadelerine yer verdi.

 
“ “Önce İnsan” şiarıyla yola çıkan CHP var olduğu sürece bu ülke aydınlığa yol alacaktır.” diyen Akkaya; ülkemizi tekrar ayağa kaldırmak ve güzel yarınlar yaşamak için hep birlikte, omuz omuza daha çok mücadele edilmesi gerektiğini önemle vurguladı.
Yakup Akkaya’nın Tuzla ilçesindeki ziyaretlerine Tuzla İlçe Başkanı Mimar Ali Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve Tuzla ilçesi Belediye Başkan Adayı Cemil Ekşi eşlik etti.

📆 14 Ekim 2015 Çarşamba 10:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR