MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » “IŞIĞIN İZİNDEN” RESİM VE HEYKEL SERGİSİ AÇILDI
“IŞIĞIN İZİNDEN” RESİM VE HEYKEL SERGİSİ AÇILDI

“Işığın İzinden” başlıklı karma resim ve heykel sergisi, Kartal Belediyesi yeni hizmet binası fuaye alanında sanat severlerle buluştu. 25 sanatçının 50 eserinden oluşan karma sergi büyük ilgi gördü.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, açılış öncesi bir konuşma yaptı. Kültürden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer konuşmasında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ün kültür ve sanat ile ilgili düşüncelerinden örnekler vererek Kartal ilçesinde süregelen kültürel etkinlikleri anlattı. Kartal Belediyesi’nin “önce insan” yaklaşımı ile sosyal belediyecilik yaptığını ifade eden Gürer, kadınlar, çocuklar, engelliler, toplumun her kesimi ve herkes için projeler ürettiklerini ve uyguladıklarını söyledi. Resim sergisinde yer alan sanatçıları kutlayan Gürer, Kartal Belediyesi’nin iki ayrı binada kiracı iken Başkan Altınok Öz tarafından yeni belediye binasının yaptırıldığını ve bu binanın bir sergi salonu olarak da sanatçılara hizmet vermeye başladığını, bunun da sanat ile belediye bağını güçlendiren bir zenginlik olduğunu ifade etti.


isigin-izinden-resim-sergisi-acildi (1)

ADD Başkanı Gürsel Öğüt, Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Kültür Müdürü Adem Uçar, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen, Muhasebe Müdürü Oğuzhan Dumlu ve İnsan Kaynakları Müdürü Aydın Sezen’in de açılışında yer aldığı sergide konuklara, Kartal Belediyesi Aşçılık Okulu kursiyerlerinin hazırladığı ikramlar sunuldu. “Işığın İzinden” resim ve heykel sergisi, 22 Şubat’a dek ziyaret edilebilir.

Galeri
📆 18 Şubat 2015 Çarşamba 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR