MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » İŞİTME ENGELLİLER ORKESTRASI KIBRIS’TA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
İŞİTME ENGELLİLER ORKESTRASI KIBRIS’TA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ( K.K.T.C) Esentepe Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “ Esentepe Zerdali Festivali’nde büyük beğeni kazandı.

10. Esentepe Zerdali Festivali’ne konuk olan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel, Meclis üyeleri ve Kartal Belediyesi birim müdürleri, Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Kortej yürüyüşünün ardından festivalin açılışı, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından yapıldı. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

10. Esentepe Zerdali Festivali’ne; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi, Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler CTP – BG Genel Başkanı Turfan Erhürman, Ulusal Birlik Partisi UBP Girne Milletvekilleri İzlem Gürçağ, Dr. Ergün Serdaroğlu, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Rize Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, festivalde yaptığı konuşmada, “Esentepe’de 10’uncusu gerçekleşen Uluslararası Zerdali Festivali’ni düzenleyen ve beldenin her geçen gün gelişmesine katkı sağlayan çalışmalar yapan Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı ve belediye çalışanlarını kutlarım” dedi. Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan da yaptığı konuşmada, Uluslararası Zerdali Festivali’nin onuncusunu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, festivalin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

“Kardeşlik, bir dayanışma ve kültürel alışveriştir”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt yaptığı konuşmada kardeşliği vurguladı. Başkan Yardımcısı Yeşilyurt, “Esentepe Belediyesi bizim kardeş belediyemiz. Ben, Meclis üyesi arkadaşlarım ve bürokratlarımız bu güzel etkinlikte, 10. Uluslararası Zerdali Festivali sebebiyle Esentepe de olmaktan hem gururlu hem de mutluyuz. Saygıdeğer Esentepelilere, İstanbul Kartal halkının ve Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün selam ve sevgilerini getirdik. Kardeşlik, bir dayanışma ve bir kültürel alışveriştir. Biz de Esentepe Belediyesi ile bu dayanışmadan son derece mutluyuz. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi olarak, Kartal halkı olarak, Esentepe Belediyesi’nin ve Esentepe halkının her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi. Yeşilyurt konuşmasının ardından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya, Kartal Belediyesi Engelsiz Üretim Atölyesi’nin yaptığı hediyeleri vererek teşekkür etti.

İşitme Engelliler Orkestrası Kıbrıs’ı kendine hayran bıraktı

Festivale katılan Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası, verdiği konserle herkesi kendine hayran bıraktı. Konserin ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt’a plaket ve bir tablo takdim eden Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, “Orkestranız ve ekibiniz harika. Esentepe halkı ve belediye olarak, bu muhteşem konser için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 
Galeri
📆 06 Haziran 2017 Salı 10:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR