MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sancaktepe, Spor, Toplum » İsmail Erdem: “HEDEFİMİZ Bin Lisanslı Sporcu”
İsmail Erdem: “HEDEFİMİZ Bin Lisanslı Sporcu”

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü bünyesindeki güreş ve kick boks sporcularıyla beraber akşam yemeğinde bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, hedeflerinin 1000 lisanslı sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.
Sancaktepe Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Muhammed Ali Cankatar, Güreş Kulübü sorumlusu ve Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Genç, yönetim kurulu üyeleri, sporcu ve antrenörler katıldı.
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan Hamdüsena Çınar ve Antrenör Mustan Özkara ile birlikte Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Fırat Binici, bronz madalya kazanan Yasin Kılıç, Mustafa Kuyucu, antrenörler Metin Başdemir ve Serhat Balcı’yı ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

“SPORLA ÇOCUKLARIMIZI OLUMSUZ ORTAMLARDAN UZAKLAŞTIRACAĞIZ”
Belediye olarak futbol, kick box ve güreş olmak üzere 3 branşta faaliyet gösterdiklerini belirten Erdem, “Yapılan yatırımlar ile bu sayı önümüzdeki yıllar artacak. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü olarak 3 yıllık süre zarfı içinde çok önemli yatırımlara imza attık, güreşte olduğumuz değerin bir karşılığı olarak görüyorum. Amatör sporlara yatırım yapmaya başladığımız gün hedef olarak belirlediğimiz 1000 lisanslı sporcu hedefine, devam ettiğimiz yatırımlar sayesinde önümüzdeki 1 sene içerisinde ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu şekilde spor ile hem çocuklarımızı olumsuz ortamlardan uzaklaştırıp hem de sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlayacağız” dedi.
Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Muhammed Ali Cankatar ise dereceye giren sporcuları tek tek tanıttıktan sonra hepsine başarılarından ötürü teşekkür ederek, “Sancaktepe Spor Kulübü olarak sporcularımızın elde etmiş oldukları başarıları böylesine güzel bir ortamda takdim etmekten dolayı kulüp başkanı olarak onur ve gurur duyuyorum. Sporcularımıza elde etmiş olduğu başarılarından ötürü teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim. Desteklerinden ötürü Onursal başkanımız İsmail Erdem’e ise teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan İsmail Erdem dereceye giren sporcular ödüllendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
İSTANBUL (İHA) –

 

📆 25 Aralık 2013 Çarşamba 13:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR