MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İSTANBUL 34 GAZETESİ 6 YAŞINDA
İSTANBUL 34 GAZETESİ 6 YAŞINDA

İstanbul 34 gazetesi 6 yaşında.
Kartal Samare Restaurantta düzenlenen 6.yıl kutlama yemeği seçkin ve kalabalık davetliler eşliğinde kutlandı.

İmtiyaz sahibi Murat Karaca’nın organize ettiği gecede Siyaset ve iş dünyasının yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu vardı.
Gece gazetenin haber müdiresi Nuray Yılmazın açılış konuşması ile başladı.

 
Gecede alanlarında başarılı olan kişilere plaket takdimi yapıldı. Gecede Kartal Belediye başkan’ı Op.Dr Altınok ÖZ’ün plaketi temsilen Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel’e takdim edildi.
Ayrıca gecede Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay,Kartalspor Klübü Başkan’ı Ali Apaydın,Kartal Gazetesi İmtiyaz sahibi Vural Dağtekin, Usta Gazeteci Fethi Satıcı,İşadamı Aydın Kaya,Balkanlılar Kültür ve dayanışma derneği adına Başkan Olcay Özgön,Ahmet Şimşek Koleji adına Mustafa Ergün,Şiran Yeşilyurt Köyü derneği adına başkan Alim İnci,Dünya Göz Hastaneleri pendik şubesi adına şube müdürü Özlem Uysal,Ma ajans adına Arzum Tanpınar,Sinema severler derneği adına plaketi Sinema ve tiyatro sanatçısı Yavuz Pekdiker’e, İş adamı Ahmet Turan’a da plaket verildi.

AÇILIŞ KONUŞMASINDA MURAT KARACA YENİ YAYIN DÖNEMİMİZE YENİ BİR KONSEPTLE DEVAM EDECEĞİZ DEDİ.
Gecede bir konuşma yapan İstanbul34 gazetesi imtiyaz sahibi Murat Karaca şunları söyledi.
Tüm değerli konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Kendisi şu an aramızda yok ama Kartal Belediye Başkanımız Op.Dr Altınok Öz’e çok teşekürlerimi iletiyorum.
Bizi kırmayıp gelen tüm dostlarımada teşekkür ederim. 6 Yıl oldu bi gazetecilik serüvenine başlayalı ve elimizde geldiği kadarı ile birşeyler yapmaya çalıştık. Allah’a şükürler olsunki bu zamana kadar da geldik. Bundan sonrada yolumuza devam edeceğiz.Sizlere daha iyi haberler sunmak adınada farklı bir konsptle bu yola devam edeceğiz. Tekrardan bizlere destek olmak için 6. yılımızı bizlerle kutlayan tüm değerli misafirlerimize teşekkür ederim inşallah daha uzun yıllar birlikte oluruz dedi.

 
GECEDE KARTAL GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ VURAL DAĞTEKİNDE SÖZ ALDI
Gecede konuşan Vural dağtekin ” Kartal yerel basınında yayın olarak en gençlerimizden biri ama en etkililerinden biride oldu.Kartal’da yaptığı yaptığı kısmi çalışmalarla da evet kartallı bir yerel basın dedirtti. Bu yüzden de Murat karacayı her zaman takdir etmişimdir ve kendisini ve ekibini kutluyorum dedi.


Geceye katılanlar arasında; Kartal Belediye Başkan Yardımcıları M.Fehmi Okay,Gökhan Yüksel,Kartalspor Başkan’ı Ali Apaydın,CHP Parti Meclisi üyesi Doc.Dr Hüsnü Süslü,Hasan Göktaş,Kartal Cem Evi Vakfı Başkan’ı İsmail Saçlı,Kartal CHP İlçe Başkanlığı yönetimi adına Saadet Çetinkaya,CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Şİmşek Demirhisar,Alevi Federasyonları Başkan vekili Kemal Berk,Balkanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgön ve yönetimi,Kartal Mahalle muhtarları Ünal Özuğurlu,Memiş Dikilitaş,Erhan Gülmüş,Dünya Göz Hastaneleri Pendik şube3 müdürü Özlem Uysal ve hastane personeli,işadamı Ahmet Turan, İşadamı Aydın Kaya,İxota turuncu cafenin sahibi Şenol Kaşan,Kartal Cafess cafenin sahibi Çoşkun Akkoç, Mis cafenin sahibi Fergül akkoç,Elazığlılar Dernek Balkan’ı Ömer İçmeli,Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı adına Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ve yönetimi ,Demokrat Parti İstanbul il Kadın Kolları Başkan’ı Nimet Bulut, Demokrat parti Kartal eski ilçe Başkanlarından Adnan Sancak, Kartalspor eski yöneticilerinden Köksal Kır,kask başkan’ı Naser Süleymanoğlu, Adnan Balcı, Osman ünal, Rafet keleş,Altınordu Spor Klübü Başkan’ı Hüseyin erkubilay,Atilla Belentepe,Dp İstanbul İl disiplin Kurulu başkan’ı sedat özkan, CHP İstanbul eski yöneticilerinden özgür Nas, Mimar Oğuz aykan, Usta Gazeteci fethi Satıcı, Kartal Gazetesi imtiyaz sahibi Vural Dağtekin,CHP Bir önceki Kadın Kolları Başkan’ı Refika Öztürk ve yönetimi,Kartalımızın değerli basın mesupları Bülent Çimen,Alaattin Böke, ifakat çakı,Kartal Otot sanayi sitesi yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan,Bayram Zorgül,İş adamı Erdoğan Güneşer,Halil Topal, Selim Akdoğan,Tuzla Olay gazetesi,Doğuş yayın grubu ve seçkin bir davetli grubu katıldı.
Geceye katılarak katkıda bulunan Dünya Göz hastaneleri konuklara bire hediye dağıttı. Aynı zamanda Taşkesti suları da geceye lezzetli suları ile katkıda bulundu.

Değerli THM solisti Altın Günebakan’da eşşiz yoru muyla geceye renk kattı.

 

 

 

Galeri
📆 13 Ocak 2017 Cuma 16:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR