MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN YENİ OKUL MÜDÜRLERİNE EĞİTİM
İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN YENİ OKUL MÜDÜRLERİNE EĞİTİM

Büyük bir ilgiyle dinlenen seminer konuşması için mikrofonu alan İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Kartal, Tuzla, Pendik ilçelerinde görevlendirilen 42 ilkokul, 45 ortaokul, 46 lise müdürüne, ders niteliğinde, önemli bilgiler içeren bir konuşma yaptı.

 
Konuşmasına güven konusuyla başlayan Dr. Yıldız, görevlere getirilen müdürlere güvendiklerini, kendilerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu ve bu güveni boşa çıkarmayarak başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

 

Konuşmasında, yeni yönetim anlayışının ‘yönetişim’ olduğunun sık sık altını çizen İstanbul Milli Eğitim Müdürü, okul müdürlerine; asla büyüklük taslamayın, erdemden, ahlaki çizgilerden, insani değerlerden uzaklaşmayın, insan odaklı, demokratik, şeffaf, katılımcı, adil, empatiye dayalı, güvenilir, zamanın ruhunu yakalamış, devlet malına kendi malı gibi sahip çıkan, istatistik bilim dalından yararlanan, sayısal verilerle ilerleyen, girişimci, inovasyona önem veren, fark yaratan, İstanbul İl Müdürlüğü projeleriyle ilişkilendirilen çalışmalar yapan yönetim anlayışını benimseyin, dedi.

 

 

Kilit konumdaki bu görevde ‘duruş’un önemli ve belirleyici olacağını belirten İstanbul Milli Eğitim Müdürü, eğitici konuşmasının sonunda, okul müdürlerinden okullarda açılacak takviye kurslar konusuna önem vermelerini istedi. İstanbul Milli Eğitim Müdürü, okuma kültürü kazandırma konusunun da altını önemle çizdi ve bunun kendileri için bir maarif davası olduğunu söyledi.

📆 09 Şubat 2015 Pazartesi 17:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR