MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Manşet, Spor, Toplum » İstanbul Olimpiyat Güreş Kulubü Takım halinde turnuvanın 1.oldu
İstanbul Olimpiyat Güreş Kulubü Takım halinde turnuvanın 1.oldu

Gemlik Belediye Başkanlığı Uluslararası Geleneksel 4. Minikler Serbest Güreş Turnuvası sona erdi. Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa organize eden turnuvada 99 puan alan İstanbul Olimpiyat Güreş Kulübü takım halinde şampiyon oldu.

 

 

13 Ülkeden 200 sporcunun 12 sıklette mücadele ettiği şampiyonada 65 puan alan Gürcistan ikinci, 61 puan toplayan Bulgaristan’da 3. Oldu. Turnuvanın en centilmen sporcusu ise Makedonya’dan Cemali Ahmedov seçildi.

 

unnamed (2)
TÖRENLE KUPA VE MADALYALARINI ALDILAR
Başarılı sporculara madalyaları ve hediyeleri İskele Meydanı Festival alanında düzenlenen törenle takdim edildi. Pop Müziğinin güçlü sesi Burcu Güneş konseri öncesinde düzenlenen seremoni de kürsüye gelen sporcular on binin üzerinde Gemliklinin alkışları arasında madalya ve hediyelerini aldılar. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyük ve Ahmet Avcı, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç, Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve Belediye Meclis üyeleriyle sivil toplum örgütü yöneticilerinden madalya ve hediyelerini alan sporcular, Gemlik’te böylesi önemli bir şampiyona da mindere çıkmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

olimpiyat-gures-kulubu-2

 
TURNUVA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Gemliklilerin de büyük ilgi gösterdiği madalya töreninde konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, geleneksel hale gelen Güreş Şampiyonasına olan ilginin her geçen yıl arttığını vurgulayarak, katılan sporculara ve yöneticilere teşekkür etti. Sporun her branşına yönelik destek, hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in artık birçok branşta uluslararası çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapabildiğini söyledi. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç’a teşekkür ederek, ata sporu Güreş’in Gemlik’te yeniden canlandığını ve büyük bir organizasyonla kitleselleştirildiğini anlattı.

olimpiyat-gures-kulubu-3
BEŞ SIKLETTE BEŞ MADALYA
Turnuvaya on sporcu ile katılan, beş sıklette madalya kazanan ve şampiyonluk kupasını müzesine dahil eden İstanbul Olimpiyat Güreş Kulübü sporcuları ödül töreninde coşkuyla alkışlandı.

Kilolarında derece elde eden ve madalya kazanan İstanbul Olimpiyat Güreş Takımı sporcuları şunlar.
29 Kilo Ahmet Karakuş 3.’cü
32 Kilo Âdem Uzun 1.
32 Kilo Cengiz Doğan 3.’cü
47 Kilo Kadir Saydam 3.’cü
Ve 59 Kilo Hasan Orakçı 2. Oldu.

 
SPONSORLARINI ZİYARET ETTİLER
Bir altın, bir gümüş ve üç bronz madalya ve Takım halinde 1. Kupasını kazanan İstanbul Olimpiyat Güreş kulübü kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknik Direktörü Harun Doğan ve sporcular Sancaktepe Özel Bölge Hastaneleri Başhekimi Op. Dr. Mustafa Altun’u ziyaret ettiler. Şampiyon güreşçileri ayrı ayrı kutlayan Altun, Uluslararası alanda göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayın teknik direktör Harun Doğan’a ve güreşçilere teşekkür etti.
HABER-FOTO:FETHİ SATICI

Galeri
📆 13 Eylül 2014 Cumartesi 11:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR