MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İSTANBULDAKİ AFYONLULAR KARTAL’DA YAPILACAK AFYON KÜLTÜR EVİ İÇİN HAREKETE
GEÇTİ
İSTANBULDAKİ AFYONLULAR KARTAL’DA YAPILACAK AFYON KÜLTÜR EVİ İÇİN HAREKETE
GEÇTİ

İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu Kültür şöleni Kartal Yunus düğün salonunda yapıldı. Kültür şölenine Afyon Milletvekili Prof. Dr.Veysel Eroğlu, CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ,Afyon Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kartal Belediyesi Başkan vekili Oktay Aksu, Kartal CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri Umut Daştan, Özlem Bulut , Afyonkarahisar Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Çelik, Afyon Madef Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, Tuzla Afyonkarahisar Derneği Başkanı Ergün Erdem, Topselvi Yalı Yunus STK Birliği Başkanı Haydar Singün, Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk, Kartal İyi Parti STK Başkanı İbrahim Yılmam,muhtarlar ve bir çok davetli katıldı.
Kültür gecemizin Afyonkarahisarlılara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bütün hemşehrilerimize hos geldiniz diyor hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.

BAŞKAN MURAT SALTIK KARTAL’A AFYONKARAHİSAR KÜLTÜREVİ YAPMAK İÇİN İLK ADIMI ATTIK

Kültür şöleninde bir konuşma yapan dernek Başkanı Murat Saltık şunları söyledi.”Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum .Hoş geldiniz sefalar getirdiniz .Kıymetli hemşerilerim sizleri burada fazla tutmak istemiyorum. Biz Afyonkarahisar Derneği olarak gerçekten Afyonkarahisar’ın kimyasını, Afyonkarahisar’ın yapısını, kadim şehir Cumhuriyetin kurulduğu topraklar Afyonkarahisarlı olmanın mutluluğunu İstanbul’da Afyonkarahisarı en güzel şekilde sivil toplum örgütleri ile beraber yaşatıyor, yaşatmak için mücadele ediyoruz. Kıymetli dostlarım değerli protokol gerçekten sizleri burada bir arada görmek bizleri onurlandırdı gururlandırdı. Biz iki aydır bu programı yapmak için gece gündüz yollardayız. Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Afyonkarahisar’ın Kartal’da bir kültür evi noktasında özlemimi ve hasretini çekiyorum olmasını istiyorum. Burada bakanlarımızdan belediye başkanlarımızdan milletvekillerimizden kültür evi yapımı için bizlere destek olmalarını istiyorum. Bu programın yapılmasında emeği geçen özellikle Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e belediye başkanlarımıza milletvekillerimize yönetim kurulu üyelerimize iş adamlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

AKSU: KARTAL BELEDİYESİ OLARAK AFYON KÜLTÜR EVİ YAPIMI İÇİN ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPACAĞIMIZI BURADAN SÖZÜNÜ VERİYORUM

İstanbul Afyonlular Kültür Şöleninde konuşan Kartal Belediyesi Başkan Vekili Oktay Aksu şunları söyledi. “Başkanımız Gökhan Yüksel yurt dışında olduğundan dolayı sizlere başkanımızın selamını getirdim. Belediye başkanımız 3 yıl önce göreve gelirken 3 tane kardeş şehir bize belirlememizi söylediler ve başkanımızda birinci sırada İhsaniye seçti.

Buradan İhsaniyeli hemşerilerimize merhaba demek istiyorum. İhsaniye’de çok güzel bir park yaptık iş birliği içerisinde buradan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum .Kartal’da ve İstanbul’da Afyon’lu hemşerilerimizle birlikte yaşamaktan çok mutluyum. Dernek başkanımız Afyon kültür evi konusundan söz etti bizde Kartal Belediyesi olarak bu kültür evinde üzerimize ne düşerse yapacağımızı buradan sözünü veriyorum dedi

AFYON CHP MİLLETVEKİLİ BURCU KÖKSAL ,KARTAL BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN YÜKSEL İLE BİRLİKTE, AFYONLULAR YAKIŞIR BİR KÜLTÜR EVİ BİNASINI KARTALDA BERABERCE AÇACAĞIZ DEDİ

Afyon Karahisarlılar Kültür şöleninde konuşan CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal şunları söyledi. “Sizleri en içten dileklerimle duygularımla selamlıyorum. Bir sevdadır Afyonkarahisar , bana soruyorlar neden bu kadar çok seviyorsun Afyonkarahisarı , meclis konuşmalarımın ikisinden birisi mutlaka Afyonkarahisar üzerine ,diyorumki Afyonkarahisar yiğidin harman olduğu yerdir .

Afyonkarahisar dünyaya ders verilen yerdir. Afyonkarahisar düşmana Tokat’ın vurulduğu yerdir. Mustafa Kemal Atatürk ve Türk askerleri birlikte yedi düvele bu toprakları verilmeyeceğini gösterdiğimiz Kurtuluş’un ve kuruluşun şehridir Afyonkarahisar . Yeniden dünyaya gelsem yine Afyonkarahisarlı olmak isterdim .Afyonkarahisarlı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Afyonkarahisarlılarla bir arada olmaktan onların sorunları ile mücadele etmekten ayrıca gurur duyuyorum. Önümüzdeki hafta yurt dışında onlarla beraber olacağım ve sizlerin selamı onlara da götüreceğim. Sevgili hemşerilerimiz biraz önce dernek başkanımız bir kültür evinden bahsetti .

Aslında yıllardır burada Afyonkarahisarlılar olarak en büyük özlemimizdir kendimize ait güzel bir kültür evi olması. İşte yıllardır gelip gittikçe hemşehrilerimizin bu hasretlerini özlemlerini gördük. Gökhan Başkanımla ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gidip görüştük. Her iki başkanımızda bu konuda üzerlerine düşen ne varsa seve seve yapacaklarını bildirdiler. İnsallah bu Afyonkarahisarlılar kültür evini Kartalın gururu Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ile birlikte Afyonlular olarak en güzel şekilde hemşerilerimize yakışır bir binayı beraberce açacağız dedi

📆 18 Mayıs 2022 Çarşamba 20:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR