MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sağlık, Toplum » İstanbullular taze suyla buluştu
İstanbullular taze suyla buluştu
Taze İçme Suyuna Ulaşmanın En Kolay Yolu’ ilkesi ile hareket eden Waternet, 27-28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen 10. Bebek Şenliği’nde, İstanbullular ile buluştu. Sağlıklı suyu, en kolay ve güvenilir şekilde tüketicilere sunan Waternet, ürünlerini ziyaretçilerine tanıttı. Waternet Sağlıklı Beslenme Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy ise sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirme yaparak katılımcıların yağ – kas – su ölçüm analizlerini gerçekleştirdi.

 

 

Waternet, İstanbul’un en önemli açık hava etkinliklerinden biri olan geleneksel Bebek Şenliği’nde yerini aldı. 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen şenliğe katılanlar, taze içme suyuna ulaşmanın kolaylığı ile tanıştı. Bebek Parkı’ndaki şenlikte standı ziyaret edenler ayrıca, Waternet Sağlıklı Beslenme Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy’un sağlıklı yaşam hakkındaki bilgilerinden yararlanıp vücutlarının yağ – kas – su ölçümünü yaptırma şansı buldu.

 

 

Taze su içmenin ayrıcalık değil, sağlık için en önemli koşullardan biri olduğu konusunda tüketicileri bilinçlendirmeyi hedefleyen Waternet, üç gün boyunca Bebek Şenliği’ndeki standı ziyaret eden katılımcılara, sistemin önemini ve pratikliğini anlattı. Tüketicilerin ihtiyaçlarına göre belirlenen set altı, set üstü ve sebil modeller ziyaretçilere tanıtılırken, binlerce İstanbullu taze su ile tanışmanın keyfini yaşadı.

Uzman Diyetisyen Canan Aksoy’dan sağlıklı yaşam tüyoları

Waternet Sağlıklı Beslenme Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, 28-29 Mayıs tarihlerinde Waternet standında yerini alarak Bebek Şenliği’ne katılan ziyaretçiler ile buluştu. Aksoy, sağlıklı yaşam hakkında tüyo verirken, suyun gerekliliğine ve taze içme suyunun vücudumuz için önemine değindi. Diyetisyen Canan Aksoy ayrıca, yağ – kas – su ölçüm cihazıyla test yaparak katılımcıların sağlıklı yaşama adım atmaları yönünde bilgilendirmelerde bulundu.

Waternet, şebeke suyunu sağlıklı hale getirerek sadece içerken değil, sebze-meyveleri yıkarken de temiz su kullanımına olanak sağlıyor. Türkiye’de bir benzeri olmayan tasarım ödüllü su arıtma cihazlarını aylık abonelik hizmeti ile sunan Waternet, periyodik bakım hizmetleriyle, suyun tazeliği ve sağlıklı oluşu konusunda ilk günkü gibi garanti veriyor.

Waternet hakkında:

Waternet Su Hizmetleri A.Ş., 2012 yılının sonunda sağlıklı yaşamın temel gerekliliklerinden biri olan sağlıklı suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmak amacıyla kurulmuştur. ‘Taze İçme Suyuna Ulaşmanın En Kolay Yolu’ ilkesini benimseyen ve Türkiye’de su arıtımında abonelik dönemine öncülük eden Waternet, abonelerinin sağlıklı ve kaliteli suya kolayca ve zahmetsizce ulaşabilmeleri için en mükemmel hizmeti sunmaktadır. Waternet’in ters osmoz teknolojisiyle çalışan, rahat kullanımı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken su arıtma cihazları, farklı mekânlar için tasarlanmış Set Altı, Set Üstü ve Sebil çeşitleriyle, güvenli ve sağlıklı suyu evlere ve iş yerlerine getirir. Waternet’in sunduğu mükemmel hizmet kalitesi, filtre değişimleri, periyodik cihaz temizliği ve bakımı için ekstra yatırım yapmadan güvenle su içebilmesini amaçlamaktadır. Ayrıca cihazlarda oluşabilecek her türlü teknik aksaklıkta sınırsız teknik destek ve ürün garantisi de Waternet tarafından sağlanır. Sağlıklı suyun insan hayatındaki önemi konusunda tüketicilerde bir bilinç oluşturmayı amaçlayan Waternet, kısa sürede büyük ilgi gören hizmetlerini daha da geniş kitlelere ulaştırma hedefi ile yoluna devam etmektedir.

Etiketler:
📆 01 Haziran 2016 Çarşamba 09:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR