MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » İSTEK ULUĞBEY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ZİYARET
İSTEK ULUĞBEY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ZİYARET
İSTEK ULUĞBEY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ZİYARET
 
Kartal İstek Özel Uluğbey İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte ‘Yerel Yönetim’ ders programları kapsamında belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Kartal Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Kartal Belediyesi birim müdürleri, meclis salonunda ağırladıkları öğrencilerin tüm sorularını, barkovizyon eşliğinde cevapladı.

 

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut, Park Bahçeler Müdürü Cemal Şahan, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen ve Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, öğrencilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediyenin sosyal çalışmaları ve asli işlerini anlatan birim müdürleri; gerçekleştirilen projeler, yapılması planlanan projeler, sosyal ve kültürel projeler ile özellikle çocukların ilgiyle beklediği Masal Müzesi projesi, çocuk parkları, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkındaki detaylara değindi.

 

Ziyaretin sonunda, konuk öğrencilerin Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz için getirdikleri hediyeyi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen, Başkan Altınok Öz’e iletmek üzere aldı. Kartal Belediyesi Sağlık, Çevre, Kültür ve Park Bahçeler müdürleri de öğrencilerle çeşitli hediyeler verdi.

 

Galeri
📆 22 Mayıs 2017 Pazartesi 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR