MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » İstifa eden kadın kollarından basın açıklaması
İstifa eden kadın kollarından basın açıklaması

CHP Kadın Kolları yönetiminden istifa eden üyeler, Başkan Gülçin Zaza Koştu’nun bir gazeteciye yaptığı açıklamalarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

Toplantıda Koştu’nun açıklamalarına yazılı cevap verildi.
”Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçesi Kadın Kolları Yönetim Kurulu üuelerinden aşağıda adı soy adı ve imzaları bulunan bizlerigenel merkezimize ve İstanbul İl Başkanlığımıza ulaştırdığımız gerekçeli istifamızın çarpıtılarak kamuoyumuzu yanıltma gayretlerinin önünü kesmek amacıyla bu açıklamayı yapma ihtiyacımız doğmuştur.

 
Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarıyla takdirini kazanmış insanlar olarak,içimizden bir arkadaşımız Belediyede çalışmak için iş baş vurusu yapmasını,tüm iş arayışı içinde Kartal Belediyesine başvuran insanlarımız gibi doğal iken imalarda bulunan Başkan’ın itibarsızlaştırma çabalarıdır.
İş talebi yerine gelmediği için istifa etti denilen bizlerin talebimizin olmamasına ve ilgililerin istendiğini söyleyerek cv lerimizi bizlerden alıp ileten Sayın Başkan,iş ile ilgili olumsuz dönüş olmamasına rağmen hem öncesinde kendisinin Belediye iştiraki şirketin Yönetim Kurulu istifa etmesine,bugünde istifamıza gerekçe olarak göstererek kamuoyunu neden yanıltma gayretindedir.

 
töre bilimi ve ya günümüzde yanlış kullanılmış olsada ahlak felsefesi olarak Sayın Başkan’ın dillendirdiği etik’in, kişinin istifaya karar vermesi ve kararı uygulamasına uymayan yönü nedir?

 
Bir çok defa kendiisininde fotoğraflarını paylaşarak bulunduğu sosyal alanlarda( Çay bahçeleri) birlikte oturma ve fikir alışverişinde bulunmak neden etik değildir?

 
Her seferinde 20 yıllık gecmişi olan ve sahibesi olduğunuzu söylediğiniz çocuk yuvasını Parti için feda ederek kapattığınızı ifade etmektesiniz. Son video röportajınızda olduğu gibi kamuoyunun kafasını karıştıran defalarcada bizlere sorularak cevabı aranan bir türlü yapılan açıklamaları mantıkla ilişkilendiremediğimizi yuvayı kapatmanızın maddi kaybını gidermek içinmi Belediyenin fotoğraf işini almak istediniz?

 
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek etkinliğe davet ettiğinizi söylemişsiniz, Sayın Başkan bu görüşmeden,içeriğinden yapılacak etkinlikten haberi olan Yöneticileriniz kimlerdir?

 
İfadelerimizin ve sorularımızın yaşanan sürece gerekli açıklığı getireceğine inanıyor,bundan sonra bizleri karalamaya dönük her konuda hakkımızı saklı tuttuğumuzu bildirir yaşananları ve sayın Gülçin Zaza Koştu’nun sarf etiği komplo ve ettiği komplo ve etik bulmuyorum sözlerini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”.

 

 

 

ASİL ÜYELER

 

 

GÜLDEN ONAT ÖZFEN     ÖZNUR TEKTAŞ      OLCAY KIBRISLIOĞLU
REMZİYE BİÇER         FERİHA İSPİR

 

 

YEDEK ÜYELER

GÜLSÜN KARADAĞ    GÜLTEN ATMACA

 

10471253_553482281451235_1820344428383361701_n

 

 

 

Galeri
📆 05 Kasım 2014 Çarşamba 18:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR