MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » İXORA TURUNCU CAFE BMW’CİLERİ AĞIRLADI
İXORA TURUNCU CAFE BMW’CİLERİ AĞIRLADI

05 Şubat 2017 pazar sabahı Kartal İXORA TURUNCU Cafenin alışa gelmişin dışında misafirleri vardı. 

 

 

e 39 club.tr.com (BMW) club üyeleri İxora Turuncu Cafe’de kahvaltı için toplandılar. Cafenin önünde onlarca BMW’yi gören vatandaşlarda bu duruma şaşırmadı değil.

Yaklaşık 150 kişilik toplantı renkli görüntülere sahne oldu. Kahvaltıya Ankara,İstanbul, İzmir Ve Bursa’dan katılanlar oldu.

Ahmet Furkan Kuru’nun Youtube’de izlediği ve Rusya’da çekilmiş bir video dan etkilenip kurduğu bu gurub zamanla ilgi görüp üye sayısı artmıştır.

Grubun kurucusu Ahmet Furkan Kuru ile yaptığımız kısa söyleşide bize şunları anlattı.

2013 yılının Şubat ayında izlediğim bir videodan etkilenerek böyle bir gurub kurmayı düşündüm. İlk edindiğim araç BMW idi ve hala BMW kullanıyorum. Kendim Ankara’da oturuyorum ve muhasebecilik yapıyorum. Amacım benim gibi BMW marka aracı sahipleri ile tanışıp , kaynaşıp bir birliktelik oluşturmaktı sanırım bunu da başarmış oldum.

Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Bursa’da bir çok arkadaşımız grubumuzun üyesi oldu. Her ilin bir temsilcisi var ve sosyal ağ sitelerinde paylaşım yaptığımız sanal gurublarımız var. Yapacağımız etkinlikleri çoğunlukta buradan duyuruyoruz.

Sadece kahvaltı, piknik amaçlı toplanmıyoruz tabi ki bazen aramızda sorun yaşayan maddi , manevi sıkıntıya düşen gurup arkadaşlarımızın da sorunlarına derman oluyoruz. Kaza geçiren bir arkadaşımızın hastane masrafları için bir buluşma yapmıştık geçen zamanlarda.

İxora Turuncu Cafenin ortaklarından Şenol beyin oğlu Bayram arkadaşımız benim yakın dostum kendisinin daveti üzerine bugün buradayız. Gerçekten güzel bir mekan işletiyorlar ve bizleri çok güzel ağırladılar. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ederim.

Her türlü sosyal projeye de açık olduğumuzu buradan belirtelim sizlerin aracılığıyla bir şeye hayrımız dokunacaksa bizler her zaman varız. dedi.

Ahmet Furkan Kuru’ya teşekkür ettik bizlere bu açıklamaları yaptığı için Kartal’ın nezih mekanlarından İxora Turuncu Cafe yine adına yakışır birbirinden değerli insanların katıldığı bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Başta Aydın Kaya olmak üzere Şenol Kaşan’a ve tüm İxora Turuncu cafe ailesine siz okurlarımız adına teşekkür ederiz.

Haber.Foto: Nuray Yılmaz

 

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 06 Şubat 2017 Pazartesi 18:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR