MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet » İYİ PARTİ SEÇİME HAZIR
İYİ PARTİ SEÇİME HAZIR

KARTAL’DA SANDIKLAR İYİ’LERE EMANET

İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDAN SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ

14 Mayıs pazar günü yapılacak seçim için heyecan dorukta.
Partiler seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı seçim günü sandık başında görev alacak partililerine bir dizi eğitim semineri düzenledi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı yöneticisi ve Seçim İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Yalçın Babataş gözetimin de gerçekleşen eğitimler Kartal belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi,Uğur Mumcu Kültür Merkezi ve Bülent Ecevit Kültür Merkezlerinde gerçekleşti.

İYİ Parti seçim işlerince düzenlenen seminerler de seçimler de görev yapacak sandık kurulu üyeleri ve müşahitlere sandık güvenliği hakkın da önemli bilgiler verildi ve bu kapsamda sandıkların konulacağı yerlerin belirlenmesinde yapılacak işlemler, engelli seçmenlerin oy kullanmasını kolaylaştırmak amacıyla alınabilecek tedbirler, sandık kurulu başkan ve üyeleriyle bina sorumlularının görev, yetki ve sorumluları dikkate alınarak, sandık kurulu başkan ve üyeleriyle, bina sorumlularının ve güvenlik görevlilerinin oy kullanma usullerine değnildi.

Genelge ile sandık kurullarının oluşumu, görev ve yetkileriyle, yapacakları iş ve işlemler, oy verme şekli, şikayet ve itirazlar ile ilgili esas ve usuller de düzenlendi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı Yöneticisi ve Seçim İşlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Yalçın Babataş bu seçim önemli bir seçim ve hata ve ihmal kabul etmez.
Bizler de bu yüzden İYİ Parti olarak seçimlerin en önemli alanı olan bu alanda gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve eğitimlerimizi tamamladık.
Bilinçli ve inançlı bir şekilde görevimizi yerine getireceğiz ve 15 Mayıs sabahı doğan güneşi grurula karşılayacağız. dedi.

Galeri
📆 12 Mayıs 2023 Cuma 14:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR