MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İYİ PARTİ’DEN İLK ADIM

İYİ Parti Genel Merkezinden alınan karar doğrultusunda Meclis Üyeleri CHP’den istifa edip kendi partilerine geçmeye başladılar.

Kartal Belediye Meclis üyesi Avukat İbrahim Yıldırım Ateş yaptığı kamuoyu aıklamasında CHP’sinden istifa edip İYİ Partiye geçtiğini duyurdu.

Yıldırımın yaptığı açıklamaya göre;

Kamuoyuna Duyuru.
İYİ Parti İl Başkanlığımızın almış olduğu karar neticesinde bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa edip İYİ Parti’ye dönüş yapmış bulunmaktayım.

Bu süreçte Millet ittifakı ruhu ile hep beraber çalıştık ve ittifak adaylarımızı hak ettikleri yerlere getirerek büyük başarılar elde ettik.

Kartal’a Artı Değer katacak projeler ile Kartal’ın ve İstanbul’un hak ettiği değere ulaşabilmesi için çıktığımız bu yolda Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel, çok değerli Meclis Üyelerimiz ve bütün yol arkadaşlarımızla bu yolun sonuna kadar beraberiz.

Bu süreçte bizi sevgiyle kucaklayan, sokak sokak beraber çalıştığımız, beraber başardığımız, Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne ve yöneticilerine şükran ve saygılarımı sunarım.

Millet ittifakı ruhu, hiçbir yara almadan tam bağımsız, demokratik ve laik bir hukuk devleti için yoluna devam edecektir.

Ben de şahıs olarak ve İYİ Parti’yi temsilen Milleti İttifakı ruhu ile çalışmalarıma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.

Her şey çok güzel olacak,
Türkiye İYİ olacak.

Avukat İbrahim Yıldırım Ateş
İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi

📆 12 Temmuz 2019 Cuma 13:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR