MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kadıköy, Manşet, Toplum » Kadıköy’de Çocuklar Kitap Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi
Kadıköy’de Çocuklar Kitap Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Kitapları Şenliği’nde 23 yayınevi kitaplarını çocuklarla buluşturdu. Şenliğe katılan çocuklar bir yandan birbirinden renkli oyunlarla eğlenirken, diğer yandan da kitapları inceledi.
Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Çocuk Kitapları Şenliği başladı. 23 yayınevinin çocuk kitaplarını küçük okuyucularıyla buluşturduğu Kitap Şenliği’nde, yarıyıl tatilindeki çocuklar keyifli anlar yaşadı. Kozyatağı Kültür Merkezi’nde (Kozzy) düzenlenen şenlikte çocuklar, bir yandan kitapları incelerken, diğer yandan eğlenceli oyunlarla stres attı. Atölye çalışmalarına katılan çocuklar ise yeteneklerini sergiledi. Kızıyla birlikte kitapları inceleyen Ebru Korkmaz, “Bence çok başarılı, çocuklar çok eğlendiler. Bütün kitaplar hakkında bilgilendiler. Neşeli bir yer. Kitaplardan aldık. Okullar okumaya çok güzel yönlendiriyor” dedi.
7 yaşındaki Ayşe Duru Korkmaz, maceralı kitapları sevdiğini belirterek, “Kitap okuyunca bilgili oluyoruz” dedi.
6’ıncı sınıf öğrencisi Mert Maldin ise, “Çok beğendim. Maceralı hikayeleri severim” diyerek insanların konuşmasını geliştirmek için kitap okuması gerektiğini belirtti.
9 Şubat’a kadar sürecek olan şenlik kapsamında 2-9 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek ücretsiz dans, seramik, golf, drama atölyeleri ile 3D resim atölyesi etkinlikleri çocukların keyifle zaman geçirmelerini sağlayacak. Çocuk Kitapları Şenliği’nde ayrıca her güne bir masal adıyla birbirinden güzel masallar da çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatılacak.

İSTANBUL (İHA)

 

📆 07 Şubat 2014 Cuma 09:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR