MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kadıköy, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Kadıköylü Çocuklara Tatil Şenliği
Kadıköylü Çocuklara Tatil Şenliği

Kadıköy Belediyesi, 25 Ocak’ta başlayacak karne tatili için çocuklara bol eğlenceli bir şenlik hazırladı. 5 ayrı kültür merkezini kapsayacak şenlikte, çocukları tiyatro oyunları, resim atölyeleri, ücretsiz oyun atölyeleri ile tiyatro oyunları bekliyor.


Kadıköy Belediyesi, yarıyıl tatili nedeniyle 25 Ocak – 09 Şubat tarihlerinde 5 ayrı Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler ile çocuklar hem tatillerini keyifli geçirecek, hem de sanatla iç içe verimli aktiviteler yapacak. 15 Günlük Yarıyıl Şenliği için zengin bir program hazırlayan Kadıköy Belediyesi, tiyatro, konser, bale, sanat dallarıyla ilgili atölye ve seminerler ile birbirinden eğlenceli öğretici toplam 117 etkinlik ile çocukları tatilde sanata doyuracak.


Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Çocuk Sanat Merkezi, Halis Kurtça Kültür Merkezi ve Kozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleşecek yarıyıl tatili şenliği etkinlikleri 25 Ocak tarihinde başlayıp, 09 Şubat’a kadar devam edecek. Her yaştan çocuk için ayrı oyunların seçildiği tiyatro oyunları ise karne şenliği kapsamında indirimli izlenebilecek.

kadıköy-belediyesi-tiyatro-senligi
ÇOCUK SANAT MERKEZİ ATÖLYELERİ RENKLİ ORGANİZASYONLARA SAHNE OLACAK
Yarıyıl Şenliği kapsamında Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi de çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Çocukların ücretsiz katılabileceği atölye çalışmalarında bale, dans, oyunlarla çalgılar, kukla, keman-gitar, davul çalma gibi eğlenceli aktiviteler yer alacak. Atölye şeklinde gerçekleştirilen aktivitelerde isteyen çocuklar davul çalacak, isteyenler bale yapacak ya da keman gitar dünyası ile tanışabilecek.
Etkinlik detayları www.kadikoy.bel.tr adresinden ya da kültür merkezlerinden öğrenilebilecek.

İSTANBUL (İHA)

📆 22 Ocak 2014 Çarşamba 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR