MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Politika, Toplum » Kadın Kolları Ak Parti Grup Toplantısı Ziyareti
Kadın Kolları Ak Parti Grup Toplantısı Ziyareti

Başbakandan Pendik Kadın Kollarına teşekkür. Pendik Kadın Kolları Başbakanı gülümsettiler...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim süreci boyunca 8 bin 541 ev sohbetiyle rekor kıran AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimine teşekkür ederek “Başarılarınızın devamını bekliyorum.” dedi.

 

 

Ekibiyle birlikte Başbakanla hatıra fotoğrafı çektiren Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayser Soy: “Grup toplantısında yaptığımız güçlü tezahüratımız üzerine Başbakanımız bizleri selamlayarak bizlere gülümsedi.  Ardından da bizimle görüşerek seçim sürecindeki başarılarımızdan ötürü bizi tebrik etti. Bizim için tarihi bir gündü.” dedi.

 
AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır’ın daveti üzerine Ankara’ya giden AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Yönetimi tarihi bir gün yaşadı.

AK Parti Grup Toplantısında Pendik Kadın Kolları Başkanı Ayser Soy ve ekibi güçlü tezahüratlarıyla Başbakanı onore etti. Pendik Kadın Kolları üyelerine gülümseyerek ve selamlayarak tezahüratlarına karşılık veren Başbakan Erdoğan, akabinde hatıra fotoğrafı çektirerek hasbihal etti. Başbakan Erdoğan, Başkan Ayser Soy’a seçim sürecindeki çalışmalarından ötürü teşekkür ederek “Sizlere teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını bekliyorum.” dedi.  AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Ayser Soy, bu ziyaretin bir ilk olduğunu ifade ederek “Tezahüratımız üzerine Başbakanımız bizleri selamlayarak gülümsedi. Ardından da bizimle görüşerek seçim sürecindeki başarılarından ötürü bizleri tebrik etti. Bizim için tarihi bir gündü.” dedi.

 

 

AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır ve Milletvekili Erol Kaya’nın misafiri olan AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmelerinin ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’le seçim sürecindeki çalışmalarına ilişkin görüştü. Kadın Kolları Yönetimi  burada siyasi gündemi değerlendirmelerinin ardından programlarını bitirerek Pendik’e döndü.

📆 09 Nisan 2014 Çarşamba 17:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR