MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Kadınlara Yönetici Asistanı Olma Fırsatı
Kadınlara Yönetici Asistanı Olma Fırsatı

Pendik Belediyesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, PESİAD, Pendik Kaymakamlığı ortaklığında  “Kadınlar Yönetici Asistanı Oluyor, İstihdam Artıyor” sloganıyla gerçekleştirilecek kurs, kadınlara yönetici asistanı olma fırsatı veriyor.

 

İstanbul Kalkınma Ajansı hibesi ile gerçekleştirilecek proje,” Sektör İhtiyacı Odaklı Kalifiye Eleman Yetiştirilmesi ve Kadın İtihdamı:  Saha Çalışması  Pendik” adını taşıyor.  Pendik Belediyesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, PESİAD, Pendik Kaymakamlığı ortaklığında verilecek kursla kadınlar yönetici asistanı olarak yetiştirilecek.   Kadın istihdamına destek sağlayacak kurs; Hukuk, Mali Müşavirlik, İnşaat, Ticaret- Pazarlama sektörlerinde “Yönetici Asistanlığı” konusunda gerekli donanımları katılımcılara kazandıracak.

Online olarak kayıt olunabiliyor

Kursun bilgilendirme toplantısı Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Divleli ve Medeniyet Üniversitesi’nden proje sorumlusu Doç. Dr. Ali Ömer Özkan da katıldı. Programda katılımcılara konuşan Sami Divleli, toplantıya olan yoğun katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirirken, Doç. Dr. Özkan ise, Şubat ayından bu yana Pendik’teki İSMEK’e bağlı veya merkezi yerlerde projeyi anlatmaya devam ettiklerinin belirterek “Katılımcı olmak isteyen bayanlar www.kadinlarisbuluyor.net adresinden kursumuza kayıt yaptırabilir” dedi.

Eğitimler, sektör temsilcilerinin talebiyle belirlendi

Bilgilendirme toplantısında Bahçeşehir Üniversitesi’nden Doğukan Doğan, katılımcılara kursun ayrıntıları hakkında bilgiler verdi. Hukuk, Mali Müşavirlik, İnşaat, Ticaret- Pazarlama sektörlerinde “Yönetici Asistanı” yetiştirecek kurs için sektörlerin önde gelen temsilcilerinden asistanda hangi donanımların arandığına dair anketler yapılarak hangi konularda eğitimler verilmesi gerektiği belirlendi.

Kursta etkili iletişim teknikleri, temel bilgisayar ve ofis programları eğitimi, takvim vb. planlama programlar, zaman ve büro yönetimi gibi eğitimler verilecek.  10 gün sürecek kayıtlar sonrasında kurs başlayacak. Eğitimler sonunda katılımcılara Belediye ve Üniversite logolu sertifika verilecek. Eğitim sonrasında yapılacak olan 3 adet iş fuarı ile eğitim alan kadınlar işverenler ile bir araya getirilecek.

 

📆 28 Mart 2016 Pazartesi 14:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR