MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Kadir Has Üniversitesi ve Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Bir Projeye İmza Attı
Kadir Has Üniversitesi ve Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Bir Projeye İmza Attı

 

Kadir Has Üniversitesi, Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ‘Gelecek ve Kariyer Yönetimi Projesi’ni hayata geçiriyor. Kartal bölgesinde liseye devam eden öğrencileri, öğretmenleri, yönetici ve velilerine yönelik başlatılan projeyle öğrencilerin gelecek ve kariyerleriyle ilgili farkındalık yaratmak, ihtiyaç duydukları ve merak ettikleri bilgilerin aktarılması amaçlanıyor.

 

Gelecek ve Kariyer Yönetimi Projesi kapsamında, Kartal bölgesinde liseye devam eden öğrenciler, Kadir Has Üniversitesi’ni ziyaret ederek üniversite yaşamı hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Öğretim görevlileri tarafından öğrencilere yönelik “Meslek ve Kariyer Günü Organizasyonları” ve “MIT” (Mesleki İlgi ve Yönelim Testi) uygulamaları ve sonuçlarının paylaşılması ile öğrencilerin başarılı olacakları bölümleri tercih etmelerinin sağlanmasının yanı sıra yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik eğitici seminerler de düzenlenecek.

 

Öğrencilerin gelecekleri ve kariyerleri ile ilgili ihtiyaç duydukları konularda bilgilendirilmelerini sağlamak, kişisel yetenek ve ilgilerini tespit ederek mesleklerini doğru belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilen proje ile 8000 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

 

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlattıkları projenin önemini vurgulayarak; “Kartal Bölgesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında başlattığımız bu proje ile öğrencilerimizin hayatlarını etkileyecek en kritik kararlarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Projemizin başarılı olması halinde diğer belediyeler ile de görüşmelere başlayacağız. Yeniliğe açık, sorgulayan, düşünen ve üreten bireylerin iş piyasası ve toplumda iyi yerlere geldiklerini görmek en büyük arzumuz.” dedi.

 

 

📆 27 Şubat 2014 Perşembe 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR