MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Politika, Toplum » KADİR TOPBAŞ MAZBATASINI ALDI
KADİR TOPBAŞ MAZBATASINI ALDI

30 Mart yerel seçimlerinde oyların büyük bölümünü alarak tekrar seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3. dönem mazbatasını aldı.

 
Yapılan yerel seçimlerde rakipleri ile girdiği yarıştan galip çıkarak 3. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını aldı. İstanbul Adliyesi’nde düzenlenen törene AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hayriye Gül’ün elinden alan Topbaş’a salonda bulunanlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

Kadir Topbaş’ın konuşması ‘3 dönemin Fatih’i Kadir abi’ sloganları ile kesildi. Törende konuşan Topbaş, “Bu gerçekten gurur verici bir yetki. İlk mazbatayı aldığım günden daha heyecanlıyım. Gece ve gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bir noktada güven tazeleme olarak görmekteyim. İstanbullular yaptığımız hizmetlere ve gelecek adına da kendi geleceklerini emanet ederek bir güven duygusu tazelediler. İstanbul Türkiye’yi taşıyan bir kent, dünya ile yarışan bir şehir. Bu yarışta İstanbul’un hep önde olmasını arzu ettik. Beraberce tüm seçilmiş olan belediye başkanları ile, meclis üyeleri ile, siyasi partilerimizin ve partimizin ağırlıklı desteği ile bu hizmeti sunacağız. Seçimler geride kaldı, meydanlardaki konuşmalar geride kaldı. Artık bundan sonra gelecek var. Geleceğe birlikte yürüyeceğiz. İstanbullulara ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

İstanbul(İHA)

📆 08 Nisan 2014 Salı 14:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR