MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Manşet, Toplum » KADİR TOPBAŞ; “TAKSİM’E İSTENİLDİĞİ KADAR BOLCA AĞAÇ DİKECEĞİZ”
KADİR TOPBAŞ; “TAKSİM’E İSTENİLDİĞİ KADAR BOLCA AĞAÇ DİKECEĞİZ”

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sosyal medyada Taksim Meydanı’na ağaç dikilmesi beklentisi olduğuna dikkat çekerek, Taksim’e istenildiği kadar bolca ağaç dikeceklerini söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Birleşmiş Milletler(BM) Genel Kurulu’na katılmak için Genel Sekreter Ban Ki Moon’un davetlisi olarak Amerika’ya gitti. THY’nin tarifeli seferiyle Newyork’a giden Topbaş, hareketinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın “yerel seçim anketlerine göre Kadir Topbaş’ın İstanbul’da desteklenme oranı yüzde 66” şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Topbaş, “Ben özellikle kamuoyu yoklamalarında kanaat belirten İstanbullulara teşekkür ediyorum. Bize karşı olan takdirlere yine teşekkür ediyorum. Tabii bizim siyasi partimizin özellikle aday tespiti sırasında kamuoyu çok önemsenmekte ve buna göre değerlendirme yapılmaktadır. Böyle bir oranın İstanbul’da çıkmış olması tabii ki memnuniyet verici. Ben biraz da diğer tarafa bakarım. Diğer bölümdeki insanların da desteklerini ve gücünü almam için ne yapmam lazım? Daha mı çok çalışmak gerekir? Benim için bu önemlidir. Ama tabii ki takdir siyasetindir ve milletimizdir.

Milletimiz ve İstanbullular adına bu görevi yapmaktayız. Onurlu bir görevdir” dedi.
Topbaş, Taksim Meydanı’ndaki ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili son dönemlerde farklı fikirlerin öne çıktığını belirterek, “Bunların hepsini takip ediyorum. Sosyal medyayı da takip ediyorum. Direk ben yazmasam da arkadaşlarım bunu değerlendiriyorlar. Takipte gördüğüm kadarıyla İstanbul Taksim meydanında ağaç beklentisi var. Gerçekten istenildiği kadar bolca ağaç dikeceğiz. Zaten bununla ilgili projelendirme çalışmalarımız tamamlanmak üzere Taksim Meydan düzenlemesi henüz bitmedi. Ama şunu özellikle ifade etmeliyim ki alt geçti, tünel dediğimiz bölüm çok takdir topladı” dedi.

📆 22 Eylül 2013 Pazar 14:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR