MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » Kadir Topbaş’dan Mehmet Sekmen’e ziyaret
Kadir Topbaş’dan Mehmet Sekmen’e ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

 

 
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Deniz Köken, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin, Ali Rıza Kiremitçi ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, belediye hizmetleriyle ilgili Başkan Topbaş’a bilgi verdi.

 

 

Sekmen, “Erzurum’u marka şehir yapmak için yoğun çaba harcıyoruz. İstanbul marka bir şehir, Erzurum’da marka bir kent olacak” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş da, Sekmen’in İstanbul’daki belediye hizmetlerine dikkati çekerek, “Sayın Sekmen tecrübeli bir belediye başkanıdır.

kadir tobbas-mehmet sekmen ziyaret-2

Sekmen Erzurum’un sorunlarını da çözecek. İstanbul’da çok önemli hizmetlerde bulundu. Tecrübesi sayesinde Erzurum’daki problemleri de çözeceğine eminim. Sekmen çalışkan bir yöneticidir” diye konuştu. Konuşmaların ardından iki Şehr-ül Emin birbirlerine hediye takdim etti.

 
Bu arada Başkan Topbaş, sosyal medya hesabından iki belediye arasındaki çalışmaların önemine dikkati çekerek, “Seve seve parçası olacağız çalışmaların. @istanbulbld ve @erzurumbld’nin ortak çalışmaları memleketimiz için önemli” şeklinde bir twet attı.
ERZURUM (İHA)

Galeri
📆 08 Temmuz 2014 Salı 09:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR