MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Kahvaltıda buluştular…
Kahvaltıda buluştular…

Ahmet Şimşek Koleji öğretmen ve idarecileri, 2014-2015 Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Birlik ve beraberliğin, dostluk ve kaynaşmanın ön plana çıktığı kahvaltıda bir yandan yoğun geçen eğitim öğretim yılının kritiği yapılırken, bir yandan da tatil planları konuşuldu.
“Ne mutlu sizlere…”
Kolejin Kurucusu Ahmet Şimşek de kahvaltıda yaptığı konuşmada, öğretmenlere verdiği öneme vurgu yaparak şunları söyledi; “Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Keşke her zaman böyle toplu halde bir araya gelebilsek ama sosyal hayat karmaşası ve telaşı içerisinde sabah işe, akşam eve derken bu mümkün olmuyor. Şimdiden hepinize neşeli, hayırlı tatiller diliyorum.

 
Bizler Ulus olarak öğretmenlerimize ayrı bir değer veriyoruz. Bu Ulus, Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden beri öğretmenleri bağrına basmıştır. Başta Atatürk olmak üzere tüm Ulus, sizlere gençliği yetiştirme görevini vermiştir. Sizler de bu görevi devam ettiriyorsunuz ve hakkıyla yapıyorsunuz.
Atatürk birçok unvanı bir kenara bırakıp Başöğretmenliği benimsemiştir. O büyük insan, öğretmenliği birçok unvanın üstünde tutmuştur. O, siz öğretmenlere; ‘Bir nesil yetiştirin ama fikri hür, vicdanı hür bir nesil yetiştirin.’ diyordu.

 

Çünkü, sizin mesleğiniz diğer mesleklere benzemez. Her meslekten üstündür, değerlidir, insancıldır. Ne mutlu sizlere… Bizler de sizin kıymetinizi biliyoruz ve takdir ediyoruz. Bu çatı altındaki öğretmenlerle beraber olmanın hazzını, mutluluğunu hiçbir şeye değişmem. Benim birçok mesleğim, uğraşlarım, başkanlıklarım, ortaklıklarım, unvanlarım var ama hiç birisi bana ‘hocam’ tabiri kadar haz vermiyor. Ben bu çatı altında, siz sevgili öğretmenlerimize bir baba, bir ağabey, bir kardeş şefkatiyle yakınlık duydum. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum. Ramazanınız da kutlu olsun.”

📆 17 Haziran 2015 Çarşamba 14:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR