MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » KALMEDER’LİLER EĞİTİME DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDi
KALMEDER’LİLER EĞİTİME DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDi

KALMEDER’LİLER EĞİTİME DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Kartal Lisesi Türk Kızılay’ı Kartal Anadolu Lisesi mezunları derneği (Kalmeder) geleneksel hale getirdiği etkinliklerinden birini daha gerçekleştirdi

Kurulduğu günden bu güne kadar bir çok başarılı işe imza atan Kartal Lisesi Türk Kızılayı Anadolu lisesi mezunları derneği (KALMEDER) 17/Kasım/2013 pazar günü Kartal Diva arkadaş Restauran’ta adını taşıdığı okuluna ve orada okuyan öğrencilerin eğitimine  destek vermek amacı ile bir kahvaltı düzenledi.

KARTAL-LISESI-OGRETMENLER

ESKİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARADA

KALMEDER geçmişten günümüze yüzlerce mezununu ve onları yetiştiren öğretmenlerini bir araya getirerek eski günleri bolca yâd etmelerini sağladı. Dernek Başkanı Murat Karaca bütün konukları ile tek tek ilgilenirken kurulduğu günden beri Derneğe olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Altınok Öz’e plaket verdi

siyasetçiler

KARTAL’IN SİYASET DÜNYASI KAHVALTIDAYDI

Kartal’ın iş ve siyaset dünyasında öne çıkmış birçok davetlinin de kahvaltıya katılımı dikkat çekti. Katılanlar arasında, Milletvekili Müslim Sarı, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan  Yardımcısı Ali Apaydın,Kartal Belediyesi Basın  Müdürü Hüseyin Caner Güler ,Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Mehdi Akman, MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yönetimi,DP İlçe Başkanı Sedat Özkan, CHP Belediye Başkan aday adayları Hüsnü Süslü,Ali Turabi Artuç, Mustafa Kul, , Oğuz Aykan, Mustafa Yalçınkaya. Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Cevdet Kilimve Şükrü Kontuk, DP Belediye Başkan adayı Müslüm Şahanoğlu, Kartal CHP Kadın ve Gençlik kolları, Kartallı Spor ve İşadamı Aydın Kaya, Berk Optik Sahibi Kemal Berk ,Okulumuz mezunlarından Kemal Uyan ,İşadamı Hasan Göktaş ile birlikte birçok STK Temsilcisi yer aldı.

1401329_10202495847936081_1023624879_o

ALİ HAYDAR SÜSLÜ’DEN ANLAMLI JEST

KALMEDER’in geleneksel buluşmasına Kartal Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar Süslü iş yoğunluğu nedeni ile katılamadı ama yıl sonuna kadar düzenli olarak eğitime muhtaç öğrencilere iletilmek üzere KALMEDER’e bağış yapacağı notunu iletti. Okunan notun ardından salonda alkış koptu. Dikkat çeken bir başka konuda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün motoru ile gelmesi oldu. Bu arada öğretmenler ve eski öğrencileri birlikte halay çekti.

Galeri
📆 18 Kasım 2013 Pazartesi 17:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR