MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kaptan hazırladı,Bay Gol attı, Kartalspor kazandı.
Kaptan hazırladı,Bay Gol attı, Kartalspor kazandı.

Spor Toto 2.lig’in 30.haftasında sahasında küme düşme potasındaki Dardanelspor’u konuk eden Kartalspor karşılaşmadan Ersel’in 65.dakika da attığı golle galibiyetle ayrıldı.

 
İlk beş takım arasına girerek Play-Off’lar da mücadele etmek isteyen Kartalspor bu hafta sahasında küme düşme potasındaki Dardanelspor’la zorlu bir doksan dakika oynadı. İlkay Demir ve Dündar Denizhan ilk kez bu karşılaşmada ilk on birde başlarken kaptan Burak Akdiş yedek soyundu.

 
Karşılaşmanın ilk yarısında Okan ve İlkay’la pozisyona giren Kartalspor bunları değerlendiremezken konuk ekip Umut ve Nuri ile Kartalspor kalesinde gole yaklaşan isimlerdi. Dardanelspor’dan Hüseyin 13.dakika da sakatlanınca teknik direktör Ahmet Duman Yasin Mert Egeli’yi oyun alanına sürdü.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Dardanelspor başladı. Kartalspor teknik direktörü Şaban Yıldırım 62.dakika da Dündar Denizhan’ın yerine kaptan Burak Akdiş’i sahaya sürdü. Burak oyuna girer girmez önce Azad Filiz’i gol pozisyonuna soktu daha sonra kendisi şut denemesinde bulundu ve 65. Dakika da Ersel’e galibiyeti getiren golü hazırladı.

Karşılaşmanın 65.dakikasında atak yönünün sağından kullanılan taç atışı sonrasında kaptan Burak Akdiş şık bir hareketle topu önüne aldı, Ersel’in savunma arkasına koşu yaptığını gören Kaptan Burak Akdiş mükemmel bir zamanlamayla topu Ersel’in önüne bıraktı, Kartalspor’un “Bay Gol” lakaplı genç golcüsü Ersel Aslıyüksek kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu kalecinin solundan ağlara gönderdi. 1-0

 
Gol sonrasında beraberlik sayısı için bastıran Dardanelspor 72. Dakika da penaltı atışı kazandı. Azad Filiz ceza sahası içerisinde rakibine kayarak müdahale edince Karşılaşmanın hakemi Deniz Kükrek penaltı noktasını gösterdi.

Dardanelspor’dan topun başına 14 numaralı formasıyla Nuri Fatih Aydın geçti. Nuri’nin penaltı atışında top önce üst direğe sonra çizgiye çarparak oyun alanına döndü, daha sonra Kartalspor’lu oyuncular topu kale sahası önünden uzaklaştırdı. Penaltı atışından 3 dakika sonra Dardanelspor teknik direktörü Ahmet Duman Nuri’yi oyun alanı kenarına alırken yerine Hakan Barış’ı oyuna aldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kartalspor puanını 48’e yükseltti Play-Off hattına bir adım daha yaklaştı.
.
Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Kartalspor: 1 – Dardanelspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Deniz Kükrek, Murat Kurt, Suat Güz

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Anıl, Onur, Okan, Ramiz, İlkay (Dk. 90+2 Muharrem), Uğur, Dündar (Dk. 62 Burak Akdiş), Azad, Ersel (Dk. 73 Burak Göksel), Muammer

Dardanelspor: Erdi, Atınç, Ensar Enes, Hüseyin (Dk. 13 Yasin), İlker, Umut, Yavuz, Nuri Fatih (Dk. 75 Hakan), İlhan Faruk, Taner, Murat (Dk. 85 Süleyman)

Gol: Dk. 65 Ersen (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Umut, Dk. 45+1 İlhan (Dardanelspor), Dk. 66 Burak Akdiş, Dk. 71 Azad, Dk. 90+4 Burak Göksel, Dk. 90+5 Anıl (Kartalspor)

📆 14 Nisan 2014 Pazartesi 10:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR