MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARDEF BASINLA BİR ARAYA GELDİ
KARDEF BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KARTAL DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKAN KUBİLAY SALİH VATANDAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Kartal’da bulunan Crayzipoint Kafede düzenlenen kahvaltılı toplantıda bölge basınıyla bir araya gelen KARDEF yeni yönetimini tanıttı.

KARDEF Başkan’ı Kubilay Salih Vatandaş yaptığı konuşmasın da Federasyonla ilgili bilgiler verip yeni dönem de neler yapacakları hakkın da bilgiler verdi. Federasyonla ilgili bilgiler veren Kubilay Salih Vatandaş , Önceki Başkan Mehmet Çetinkaya’nın sağlık nedenleri ile devrettiği Başkanlık görevine kendisinin seçildiğini ve bünyelerinde bulunan 11 dernekle yollarına devam edeceklerini söyledi.

Kubilay Salih Vatandaş hazırlamış olduğu konuşma metnin de Federasyona bağlı 11 dernekle beraber ileriki günler de Kartal halkının da faydalanacağı birçok proje gerçekleştireceklerine de değindi. Kartal’da 600’ün üzerin de dernek olduğunu ve bunların iki yüz küsür tanesinin aktif olduğunu diğerlerinin dernek görüntüsü altında kahvahane ve lokal mantığıyla çalıştığını söyledi.

Aktif görünen ikiyüz küsür derneğin de seksen tanesinin cami derneği olduğunu diğerlerinin çoğunun da memleket dernekleri olduğunu, bir ilin en az on derneği olduğunu ve bu kadar derneğin fazla olduğunu dile getirdi. Her derneğin kendince ayrı ayrı proje yapmaya çalıştıklarını ve bunun da bazen karışıklıklara yol açtığını dile getiren Vatandaş biz federasyon olarak Dernekçiliği amacına uygun yapan derneklerle bir araya gelip birlikte büyük projeler yapmayı hedefiliyoruz dedi.

İleriki günler de öncelikle Kartal’da ses getirecek projeler yapacaklarını Kartal Belediyesi ile ortaklaşa Kartal halkını memnun edecek işlerle sahaya çıkacaklarını söyleyen Kubilay Salih Vatandaş konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Galeri
📆 02 Kasım 2022 Çarşamba 22:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR