MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
Kardeşim Ol

Okullar arası “Kardeşim ol” Projesi sayesinde, bazı öğrenciler ihtiyaçları olduğunda yardım isteyebilmenin ve desteklenmenin güvenini yaşarken bazıları da başkalarına yardım edebilmenin huzurunu tadıyor. Daha önce hiç tanımadığı biriyle “Kardeşlik bağı” kurmak ise hepsi için son derece heyecan verici…

 

İstanbul ilinde 5 kampüsü ile eğitim veren ERA Kolejleri’nde şimdi yardımlaşma zamanı! Sosyal  etkinlikler kapsamında  öğrenciler bu yıl, Türkiye’nin çeşitli illerinden değişik okullardaki yaşıtları ile kardeşlik bağı kurmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Şubat ayında başlatılan “Kardeşim Ol” projesi kapsamında tüm ERA Kampüsleri’nde, kardeş okullardan gelen mektuplar, dilek ağaçlarında yerini aldı. Amaç, her öğrencinin bir mektup seçerek, velisiyle birlikte hayalleri gerçekleştirmesi… Okullara ulaşan mektuplarda dile getirilen talepler, Mart ayının sonuna kadar hazır edilecek ve tüm Eralılar, kardeşlerine hazırladıkları paketlere sevgi dolu mektuplarını ekleyecek.

 

“Kardeşim Ol” Projesi kapsamında, İstanbul’daki Eralı öğrenciler, Giresun, Şanlıurfa, Şırnak ve Van gibi illerdeki okullar ile eşleşerek, başka illerdeki arkadaşlarının mektuplarını okuyor. Her öğrenci ve velinin kardeş okullardan gelen bir mektupta yazan dileği gerçekleştireceği bu anlamlı etkinlik, hayal ettiği her şeye sahip olamayan çocuklara ümit verdiği gibi, geniş imkânlarla eğitim gören kolejli gençlerimize sahip olduklarının değerini fark ettirebilmesi açısından da son derece anlamlı.

 

Etiketler:
📆 16 Mart 2015 Pazartesi 14:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR