MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika » Kartal Ak Partinin yeni İlçe Başkanı Mehdi Akman oldu!
Kartal Ak Partinin yeni İlçe Başkanı Mehdi Akman oldu!

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız belediye başkan aday adaylığı nedeniyle istifa edince boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Ak Parti Kartal ilçe yönetim Kurulu Üyesi Siyasal ve Hukuk İşleri sorumlusu Onur İncehasan vekaleten getirilmişti.
Onur İncehasan vekaleten görev aldığı ilçe başkanlığı görevini Genel merkez tarafından görev verilen Ak Parti Kartal belediye meclis üyesi Mehdi Akman’a düzenlenen bir törenle devretti.
Eski Kurucu Kartal ilçe başkanları Hasan Altuntaş, Temurhan Yıldız ve Onur İncehasan’ın hazır bulunduğu törene Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı büyük ilgi gösterdi.
Ak Parti’nin bayrağını Kartal’a dikeceğiz
Kendisine Kartal İlçe Başkanlığı görevi verilen Muhammet Mehdi Akman “Bana bu görevi veren teşkilatıma sonsuz teşekkürler ederim. Kartal’ın son 5 yılı boşa geçmiştir. Bana layık görülen bu görevi layıkıyla yapıp yeniden Ak Parti’nin bayrağını Kartal’a dikeceğime ve bu görevimi gece gündüz demeden layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.” dedi.
Mehdi Akman’a ilçe başkanlığı görevi verilmesi Ak Parti Kartal ilçe tabanında büyük memnuniyet yarattı ve coşkuyla karşılandı. Mehdi Akman Kartal Belediye meclis üyeliği görevini başarıyla yapmış ve Mecliste denetim komisyonu görevi yaparak belgeleri meclise taşıyıp Altınok Öz’ün sinirlerinin bozulmasına sebebiyet vermişti.

📆 19 Kasım 2013 Salı 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR