MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL ANADOLU HUZUREVİ YAŞAYAN ÖMÜRLER FOTOĞRAF SERGİSİ
KARTAL ANADOLU HUZUREVİ YAŞAYAN ÖMÜRLER FOTOĞRAF SERGİSİ

Kartal Anadolu Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren yaşlıların fotoğraflarından oluşan sergi Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde açıldı.

 

Kartal Belediyesi desteği ile Anadolu Huzurevi tarafından organize edilen “Geçmiş zaman olur ki, hayali cihana değer yaşayan ömürler belgeseli ve fotoğraf sergisi” duygulu anlar yaşattı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Başkan Danışması Haydar Oğuz, Belediye Meclis üyesi Yücel Süslü ve Kültür Müdürü Âdem Uçar ile Huzurevi yöneticileri, huzurevinde kalanlar ve yakınlarının yer aldığı sergi açılışında yapılan kokteyl sonrası yaşanmışlıkları anlatan bir barkovizyon gösterisi de sunuldu.

 

Sergiyi organize eden Dr. Kemel Cebecioğlu, fotoğrafları çeken Ümit Oğuz Gökmen’in de katıldığı etkinlikte açış konuşmasını yapan Huzurevi Müdürü Ayfer Gökşen, “Bu serginin amacı huzurevinde yaşanan ömürleri fotoğraflayarak ölümsüzleştirmek, Cumhuriyetle birlikte yaşayan ömürleri hem belgesel, hem de fotoğraflayarak sergi haline getirmekti.  Projemizi huzurevimizi ziyaret eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’e söylediğimizde ‘hemen gerçekleştirelim’ dedi. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz büyük destek verdi.  Dr. Kemal Cebecioğlu’nun katkısı ve Ümit Oğuz Gökmen’in fotoğrafları ile gerçekleşen sergiye huzurevindeki görevli tüm kadro bugünü anlamlı kılmak için çalıştık. Kültür Müdürü Adem Uçar’da her konuda yardımcı oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

unnamed (1)

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Belediye Meclis üyesi Yücel Süslü ve Kültür Müdürü Âdem Uçar ve katkı verenlere onur plaketi sunuldu. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt,  “Türkiye’nin aydınlık ve çağdaş yüzünü bu belgeselde dünden bugüne bir kez daha yaşadık. Yaşanmışlıkların hikâyesini ilgi ile izledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Kültür Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Duygulu, anlamlı ve özel bir gün oldu. Bedensel değişim yaşlılık olarak tanımlanıyor ama insanın aklı düşüncesi yaşama bakışı genç kalmasının yolunu açıyor. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün herkesin ve herkesimin belediyesi olma hedefi ile çıktığı yolda bizde belediye olarak her alanda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Galeri
Etiketler:
📆 29 Aralık 2014 Pazartesi 14:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR